با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثر نیتروژن و گوگرد همراه با باکتری تیوباسیلوس بر عملکرد و محتوای نیترات سیر و فراهمی برخی عناصر غذایی در خاک

محسن سیلسپور

دوره 34، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 563-576

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v34i4.80398

چکیده
  طی یک آزمایش مزرعه­ای دو ساله، اثرات کاربرد سطوح مختلف نیتروژن از منبع اوره (صفر، 100، 200 و 300 کیلوگرم در هکتار) و گوگرد از منبع ساری­کود (صفر، 500 و 1000 کیلوگرم در هکتار) در یک خاک آهکی، بر خصوصیات کمی و کیفی سیر رقم ̕همدان̔ و برخی خصوصیات شیمیایی خاک مطالعه شد. اثر نیتروژن و اثر گوگرد بر عملکرد­، تعداد سیرچه در سیر، وزن تک بوته، وزن سیرچه، ...  بیشتر

بررسی تنوع ریخت‌شناسی و فیزیولوژیکی، و تجزیه علیت عملکرد سوخ و میزان آلیسین توده‌های محلی سیر ایرانی در منطقه همدان

محمد حسین عالم خومرام؛ امیر حسین کشتکار؛ اصغر میرزایی اصل

دوره 33، شماره 3 ، آذر 1398، ، صفحه 481-497

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v33i3.77676

چکیده
  سیر ایران از کیفیت عطر و طعم خوبی برخوردار است، ولی تا به امروز به جز رقم مازند که مناسب مازندران است، رقم بومی دیگری از سیر اصلاح و معرفی نشده است. به منظور شناسایی پربازده­ترین توده­های محلی برای اصلاح و معرفی رقم مناسب شرایط آب و هوایی همدان، در سال زراعی 95-1394 آزمایشی بر روی 18 توده محلی مختلف در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با چهار ...  بیشتر