با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی نقش قارچ های گرمادوست در کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید

محمد فارسی؛ پریسا طاهری؛ اسدالله کردیانی

دوره 24، شماره 2 ، اسفند 1389

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.8006

چکیده
  چکیده در فرایند کمپوست‌سازی برای قارچ خوراکی دکمه ای سفید علاوه بر اینکه واکنش های شیمیایی ترکیبات پیچیده موجود در کاه و کلش را به ترکیبات ساده و قابل جذب برای قارچ خوراکی و میکروارگانیسم‌های گرمادوست تبدیل می‌کنند، میکروارگانیسم‌های گرمادوست معینی شامل آکتینومیست‌ها، قارچ‌های گرمادوست و باکتری‌های گرمادوست یک محیط انتخابی ...  بیشتر