با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی نیاز سرمایی رقم‌‌‌های انگور تجاری استان فارس

مهدی گاراژیان؛ سعید عشقی

دوره 26، شماره 4 ، اسفند 1391، ، صفحه 394-401

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.18244

چکیده
  تعیین نیاز سرمایی رقم‌های موجود جهت تولید رقم‌های با نیاز سرمایی کم با استفاده از برنامه‌های به‌نژادی به دلیل پدیده گرم شدن جهانی کره زمین و تمایل به پرورش درختان میوه معتدله در مناطق گرم، امری ضروری است. در این مطالعه مقدار نیاز سرمایی رقم‌های عسگری، رطبی، یاقوتی، ریش بابا و منقا مورد بررسی قرار گرفتند. قلمه‌های یکنواخت از رقم‌های ...  بیشتر

بررسی زمان کاربرد سولفات مس، استرپتومایسین و جیبرلیک اسید بر درصد بی بذری و ویژگی های کمی وکیفی میوه ی انگور(Vitis vinifera L.) رقم «سیاه شیراز»

مسلم کیامرثی؛ سعید عشقی

دوره 25، شماره 3 ، آذر 1390

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i0.11379

چکیده
  چکیده این پژوهش در یک باغ تجاری واقع در شهرستان شیراز منطقه ی قصر الدشت به منظور بررسی اثر سولفات مس و استرپتومایسین بر بی بذر کردن حبه های انگور رقم سیاه شیراز در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 14 تیمار و 3 تکرار انجام گردید. بدین منظور سولفات مس (CuSO4.5H2O) 25 میلی گرم در لیتر و استرپتومایسین 200 میلی گرم در لیتر 4،2 و 6 روز قبل از تمام گل به ...  بیشتر

اثر توفوردی و سولفات پتاسیم بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال نافی

روح اله جهان بین؛ سارا یاوری؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی

دوره 22، شماره 2 ، اردیبهشت 1387

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1387i2.1088

چکیده
  چکیده پرتقال نافی بطور وسیعی در کشورهای مختلف جهان از جمله ایران کشت می‌گردد و در مقایسه با سایر ارقام مرکبات از اهمیت تجاری خاصی برخوردار است. کمیت و کیفیت میوه آن از عوامل زیادی تاثیر پذیر است. این پژوهش برای بررسی اثر2,4-D و K2SO4 و برهمکنش این دو بر خواص کمی و کیفی میوه پرتقال نافی. به منظور آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی (آزمایش ...  بیشتر