اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب

عبدالعلی حسامی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سعادت ساریخانی خرمی

دوره 28، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 177-184

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.39388

چکیده
  با وجود این که انار یکی از محصولات مهم باغبانی کشور است، ولی مطالعات صورت گرفته در مورد این محصول، به ویژه در زمینه نحوه هرس آن بسیار کم می باشد، لذا آزمایشی طی سال های 1388-1387 به منظور بررسی سطوح مختلف هرس و تغذیه روی درختان 9 ساله انار رقم رباب در شهر قائمیه، فارس انجام گرفت. این پژوهش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با 5 ...  بیشتر