با همکاری انجمن علمی منظر ایران
سبزیکاری
بررسی انبارمانی توده‌های پیاز ‌خوراکی (Allium cepa L.) بومی افغانستان در دو شرایط دمایی

سید علی یعقوبی؛ سید حسین نعمتی؛ مجید عزیزی؛ محمود شور

دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 1-14

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.60204.0

چکیده
  پیاز خوراکی از نظر قابلیت انبارمانی دارای تنوع ژنتیکی زیادی است که شرایط محیطی از جمله دما نیز بر روی آن اثر می­گذارد. در این تحقیق قابلیت انبارمانی هشت توده پیاز خوراکی بومی افغانستان شامل «حنایی هرات»، «زرد‌هرات»، «قرمز‌هرات»، «مزارشریف»، «کابل»، «سرپل»، «قندوز» و «بلخاب»، به همراه ...  بیشتر