بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز

مریم محمدیان؛ حامد کاوه

دوره 34، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 679-691

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v34i4.87363

چکیده
  باتوجه به حجم بالای ضایعات محصولات باغبانی و میوه­های تازه‌برش خورده، این تحقیق به منظور معرفی روشی مناسب برای نگهداری سیب تازه برش‌خورده با استفاده از اسانس گیاه دارویی رازیانه، ژل­آلوئه­ورا و اعمال میدان مغناطیسی در دو دمای مختلف انجام گرفت. در این مطالعه اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare L.) به همراه ژل آلوئه­ورا در 3 سطح صفر، ...  بیشتر

اثر تیمار‌های اکسینی و نوع قلمه بر ریشه زایی قلمه‌های ارقام نطنز، سبری و شکری گلابی

صفیه وطن دوست جرتوده؛ غلامحسین داوری نژاد؛ علی تهرانی فر؛ حامد کاوه

دوره 25، شماره 1 ، خرداد 1390

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i1.9739

چکیده
  چکیده بمنظور بررسی اثرات عوامل هورمون ایندول بوتیریک اسید، ترکیب آن با نفتالین استیک اسید و محل قلمه گیری از روی شاخه بر روی ریشه زایی سه رقم گلابی نطنز، سبری و شکری، آزمایشاتی در اسفند ماه سال 1386 و بهمن ماه 1387 در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا گردید. در این آزمایشات از درختان گلابی پیوند شده برروی پایه کوئینز بعنوان گیاه ...  بیشتر