با همکاری انجمن علمی منظر ایران
تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.)

مهسا طایفه؛ محمد معز اردلان؛ فرید باقری

دوره 27، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 102-109

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.24804

چکیده
  اسیدیته خاک، یکی از خصوصیات شیمیایی مهم خاک است که در رشد گیاه چای اهمیت خاصی دارد و جذب عناصر غذایی توسط گیاه و قابلیت استفاده از آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این مطالعه تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی وکیفی گیاه چای، اسیدیته و هدایت الکتریکی خاک باغ چای بررسی شد. چای گیاهی با ریشه‌های سطحی است، این درختچه به دو شکل ...  بیشتر