اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica)

فاطمه جعفرپور؛ داوود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی

دوره 28، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 303-311

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.42741

چکیده
  در این پژوهش، اثر پوترسین خارجی در حفظ کیفیت پس از برداشت و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های دو رقم کلم بروکلی، به نام‌های جنرال و لیبرتی در طی نگهداری در سردخانه بررسی شد. گلچه‌های کلم بروکلی با غلظت‌های 5/0، 1 و 5/1 میلی‌مولار پوترسین تیمار شدند و از آب مقطر به‌عنوان شاهد استفاده شد. پس از آن، گلچه‌های تیمار شده در داخل کیسه‌های پلی‌اتیلن ...  بیشتر

تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز

فاطمه ابری؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی؛ داوود بخشی؛ محمد علی شیری

دوره 28، شماره 1 ، خرداد 1393، ، صفحه 25-33

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.35043

چکیده
  در این پژوهش، اثر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید (AsA؛0، 2، 4 و 6 میلی مولار) در به تأخیر انداختن پیری گل های شاخه بریده رز رقم ‘رویال کلاس’ بر اساس طرح فاکتوریل بررسی شد. نتایج نشان داد که کاربرد 4 میلی مولار AsA باعث بیشترین تأخیر در پیری گل‌ها در مقایسه با شاهد (آب مقطر) گردید. همچنین، وزن تر و قطر گل هایی که با 4 میلی مولار AsA تیمار شدند، بیشتر ...  بیشتر