با همکاری انجمن علمی منظر ایران
میوه کاری
اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجه‌فرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری

عطیه عبدلی؛ جواد رمضانی مقدم؛ یاسر حسینی؛ محمدرضا نیک پور؛ هادی دهقان

دوره 35، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 223-234

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.61809.0

چکیده
  از مهم­ترین مشکلات در اراضی تحت کشت ایران می­توان به وضعیت نامناسب کیفی و کمی منابع آب در سطح کشور اشاره کرد. در این تحقیق، اثر مقادیر مختلف شوری آب آبیاری بر عملکرد و خصوصیات ریشه گوجه­فرنگی با مدیریت­های مختلف زمان آبیاری در شهرستان اردبیل مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایش شامل شوری آب آبیاری (در چهار سطح 5/1، 5/2، 4 و 7 دسی­زیمنس ...  بیشتر