با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند

زهرا محمدی؛ حمیدرضا روستا؛ احمد تاج آبادی‌پور؛ حسین حکم آبادی

دوره 27، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 117-129

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.24806

چکیده
  به منظور بررسی اثر نوع نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ درختان پسته (Pistacia vera L.) رقم فندقی با پایه بادامی ریز زرندی، پژوهشی در یکی از باغات پسته واقع در حومه رفسنجان انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل با چهار فاکتور شامل کود آلی (بدون کود آلی و 10 کیلوگرم کود گوسفندی به ازای هر درخت)، نوع نیتروژن ...  بیشتر