بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد

حسن حاج نجاری؛ مهدی عشقی حسن‌آبادی

دوره 27، شماره 3 ، آذر 1392، ، صفحه 275-285

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.26355

چکیده
  این پژوهش در سال 1386 بر میوه درختان 7 رقم سیب تابستانه بومی پرورش ‌یافته در شرایط آب و هوایی کرج، در دو زمان برداشت انجام پذیرفت. میوه‌های برداشت شده در دمای ºC 5/0 ± 0 و رطوبت نسبی 5 ± 85% نگهداری شدند. متغیرهای حسی میوه‌ شامل: عطر، طعم، شیرینی، کیفیت خوراکی گوشت و قابلیت پذیرش کلی توسط 10 آزمون‌گر باتجربه ثابت در فواصل زمانی مشخص مورد آزمون ...  بیشتر