با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت

سعیده منصور بهمنی؛ وحیدرضا صفاری؛ علی اکبر مقصودی مود

دوره 27، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 400-410

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30582

چکیده
  با توجه به طرح استمرار تولید پیاز در نیمه دوم سال در مناطق نیمه‌گرمسیر و به منظور تعیین مناسب‌ترین مقدار و نحوه استفاده از کود اوره برای دستیابی به حداکثر عملکرد که در عین حال دارای حداقل تجمع نیترات در پیاز(Allium cepa L.) باشد، اثرات هفت سطح کودی (0، 90، 180، 270، 360، 450، 540 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار) و سه دوره مصرف (2، 3 و 4 بار تقسیط سطوح کودی) ...  بیشتر