میوه کاری
بررسی نانو دی‌اکسید تیتانیوم بر ویژگی‌های مورفولوژیک و بیوشیمیایی برخی از رقم‌های توت‌فرنگی در شرایط کشت هیدروپونیک

فاطمه جوان؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی

دوره 37، شماره 2 ، مرداد 1402، ، صفحه 509-522

https://doi.org/10.22067/jhs.2022.77464.1183

چکیده
  توت­فرنگی به دلیل عطر، طعم و دارا بودن ارزش غذایی بالا جایگاه خود را در رژیم غذایی میلیون­ها نفر در جهان پیدا کرده است. امروزه عواملی از قبیل تغیرات آب و هوایی، محدود شدن منابع آب و خاک، افزایش آلودگی محیط زیست، مشکلاتی در زمینه کشاورزی و تولید غذای کافی و سالم به وجود آورده است. از این رو دانشمندان برای غلبه بر این مشکلات ابزارهای ...  بیشتر

اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب

عبدالعلی حسامی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سعادت ساریخانی خرمی

دوره 28، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 177-184

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.39388

چکیده
  با وجود این که انار یکی از محصولات مهم باغبانی کشور است، ولی مطالعات صورت گرفته در مورد این محصول، به ویژه در زمینه نحوه هرس آن بسیار کم می باشد، لذا آزمایشی طی سال های 1388-1387 به منظور بررسی سطوح مختلف هرس و تغذیه روی درختان 9 ساله انار رقم رباب در شهر قائمیه، فارس انجام گرفت. این پژوهش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با 5 ...  بیشتر