با همکاری انجمن علمی منظر ایران
گیاهان دارویی
خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.)

احمد بالندری؛ مجید عزیزی؛ مهسا خدابنده

دوره 37، شماره 2 ، مرداد 1402، ، صفحه 293-306

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.61176.0

چکیده
  انواع زرشک، ریزمیوه­هایی با رنگ­ها و طعم­های جذاب هستند که تنوع بی­نظیری در ایران دارند. در این پژوهش خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک مورد مطالعه قرار گرفت. این خصوصیات شامل درصد مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، نسبت TSS/TA، pH، میزان فنل کل، فلاونوئید کل، آنتوسیانین کل، محتوای پروتئین، فیبر خام، ...  بیشتر