فیزیولوژی پس از برداشت
اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی

دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 117-133

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.68874.1020

چکیده
  به دلیل عمر کوتاه پس از برداشت خیار و سرعت ‌بالای کاهش کیفیت آن از روش‌های مختلفی جهت حفظ مرغوبیت خیار مانند پوشش‌های خوراکی استفاده می‌شود. به منظور بررسی اثر دو عامل بره­موم به عنوان یک پوشش خوراکی و هیدروکولینگ بر ماندگاری خیار، این پژوهش به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح عصاره ...  بیشتر

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانتی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana)

شاداب فرامرزی

دوره 32، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 327-334

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v32i2.69082

چکیده
  کنار هندی با نام علمی Ziziphus mauritiana گیاهی از خانواده عناب‌سانان (Rhamnaceae) است که دارای خاصیت ضدسرطان، ضدالتهاب، ضددیابت، ضدچاقی و خاصیت آنتی‌اکسیدانتی می‌باشد. این تحقیق به منظور بررسی پارامترهای فیزیک وشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانتی 11 ژنوتیپ کنار هندی موجود در کلکسیون شماره 1 ایستگاه تحقیقات کشاورزی میناب در استان هرمزگان، شامل متوسط ...  بیشتر