فیزیولوژی پس از برداشت
کاربرد پس از برداشت ال-فنیل‌آلانین بر ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی توت فرنگی رقم سابرینا در طی نگهداری در سردخانه

کریم منداحکی؛ حمید حسن پور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 خرداد 1403

https://doi.org/10.22067/jhs.2024.87437.1334

چکیده
  توت فرنگی یکی از میوه هایی است که به دلیل رنگ، شکل، عطر و طعم آن معروف می باشد، همچنین توت فرنگی به دلیل محتوای بالای ترکیبات فعال زیستی مانند ویتامین C، ویتامین E، بتا کاروتن و آنتوسیانین ها، یکی از مهم ترین میوه ها از نظر اقتصادی در سراسر جهان می باشد اما این میوه در برابر بیماری ها و پوسیدگی بسیار آسیب پذیر می باشد. یکی از چالش های مهم ...  بیشتر

فیزیولوژی پس از برداشت
اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی

محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبدالرسول ذاکرین

دوره 37، شماره 2 ، مرداد 1402، ، صفحه 337-350

https://doi.org/10.22067/jhs.2022.74406.1121

چکیده
  این پژوهش به منظور بررسی تیمار هورمونی جیبرلیک اسید و میدان مغناطیسی بر صفات مرتبط با ماندگاری توت فرنگی رقم’سلوا‘، در شرایط تنش دمایی، به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. تیمارهای تحقیق شامل جیبرلیک اسید در سه سطح شاهد (صفر)، 50 و 100 میلی‌گرم در لیتر، میدان مغناطیسی در 3 سطح شاهد،10 و 20 میلی‌تسلا و تنش ...  بیشتر

میوه کاری
بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

دوره 35، شماره 4 ، اسفند 1400، ، صفحه 507-520

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.61874.0

چکیده
  میوه پرتقال به دلیل ارزش غذایی بالا به حفظ سلامت انسان و تامین امنیت غذایی آن کمک می­کند و همچنین به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی فیتوشیمیایی و آنتی­باکتریال، کاربرد فراوانی در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی دارد. این تحقیق به منظور تعیین کیفیت ظاهری و ارزش غذایی میوه ده رقم پرتقال (تامسون ناول، تاراکو، مارس ارلی، فراست ناول، ...  بیشتر