با همکاری انجمن علمی منظر ایران
تاثیرکم آبیاری، سطوح نیتروژن و اندازه سوخ بر عملکرد بذر و ویژگی‌های زایشی پیاز رقم قولی قصه

سحر ملکانی؛ احمد گلچین؛ سعید شفیعی

دوره 33، شماره 1 ، خرداد 1398، ، صفحه 1-11

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v33i1.22310

چکیده
   به منظور بررسی اثرات زمان­های قطع آبیاری، سطوح مختلف نیتروژن و اندازه سوخ مادری بر عملکرد بذر پیاز رقم قولی قصه (Allium cepa var. Ghooli gheseh) آزمایشی به صورت کرت­های نواری خرد شده در قالب طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1393 در دانشگاه زنجان اجرا گردید. در این مطالعه چهار زمان قطع آبیاری شامل قطع آبیاری در زمان شروع گلدهی، قطع ...  بیشتر

تأثیر کاربرد ویناس و افزودنی نیتروژن و فسفر بر رشد و عملکرد گیاه گوجه‌فرنگی

احمد گلچین؛ امین وطنی؛ فاطمه رخش

دوره 30، شماره 1 ، اردیبهشت 1395، ، صفحه 11-18

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v30i1.24245

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر کاربرد ویناس بر رشد و عملکرد گیاه گوجه‌فرنگی رقم سوپراوربانا، آزمایشی در بهار سال 1386 به‌صورت گلدانی در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان اجرا شد. به‌منظور انجام این تحقیق آزمایشی با 24 تیمار و در سه تکرار به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی طراحی گردید. در این آزمایش از ویناس چغندرقند با سه غلظت مختلف ...  بیشتر

تاثیر نیتروژن و باکتری‌های حل‌کننده‌ فسفات بر عملکرد و صفات کیفی گل شاخه بریده‌ مریم (Polianthes tuberose)

طیبه طاهر؛ احمد گلچین؛ سعید شفیعی

دوره 29، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 287-295

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.34843

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و باکتری‌های حل‌کنند‌ه‌ی فسفات بر عملکرد و صفات کیفی گل شاخه بریده‌ی مریم رقم دابل یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار و با 12 تیمار شامل سطوح مختلف نیتروژن (صفر، 50، 100 و 200 کیلوگرم در هکتار) و کود زیستی حاوی باکتری‌های حل‌کننده‌ی فسفات (صفر، 5 و 10 کیلوگرم در هکتار) ...  بیشتر

بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea)

فاطمه رخش؛ احمد گلچین

دوره 27، شماره 4 ، اسفند 1392، ، صفحه 453-459

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30660

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی یک آزمایش فاکتوریل شامل سطوح مختلف نیتروژن (صفر، 100، 200، 300 و 400 کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات آمونیوم) و مس (صفر، 5/2 و 5 کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات مس) در سه تکرار در گلخانه دانشگاه زنجان در بهار 1389 به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که افزایش ...  بیشتر

بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم

مرتضی صادقی چروری؛ احمد گلچین؛ سید نجم الدین مرتضوی

دوره 26، شماره 3 ، آذر 1391

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15194

چکیده
  به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی، تراکم بوته و رقم بر صفات کمی و کیفی گل، پیاز و عمر شاخه بریده لیلوم آزمایشی بصورت اسپیلت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کاملا تصادفی در 3 تکرار در مزرعه پژوهشی دانشگاه زنجان به اجرا در آمد. فاکتور محلول پاشی که شامل غلظت‌های مختلف کود کامل فستر + نیترات آمونیوم در چهار سطح (شاهد، 2000 ،4000 ، 6000پی پی ام) ...  بیشتر

اثر تنش خشکی بر عملکرد و صفات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید در منطقه تاکستان

آناهیتا طاهرخانی؛ احمد گلچین

دوره 26، شماره 2 ، شهریور 1391

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14732

چکیده
  خشک کردن خاک قسمتی از منطقه ریشه (PRD) یک تکنیک آبیاری جدید است که آب مورد استفاده گیاه به نصف کاهش مییابد بدون اینکه کاهش زیادی در عملکرد آن بوجود آید. به منظور بررسی اثر خشک کردن خاک قسمتی از منطقه ریشه و هرس سبز برعملکرد و کیفیت انگور بیدانه سفید، آزمایشی بصورت اسپلیت پلات با طرح پایهی بلوک‏های کامل تصادفی با سه تکرار در منطقه تاکستان ...  بیشتر

بررسی تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن، منگنز و روی بر عملکرد و کیفیت میوه انار در استان مازندران

فاطمه صبحی رستمی؛ احمد گلچین

دوره 25، شماره 2 ، شهریور 1390

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i0.10001

چکیده
  چکیده به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن، منگنز و روی بر عملکرد و کیفیت میوه انار، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار و 18تیمار در یک مزرعه آزمایشی در شهرستان بهشهر در سال زراعی 1388 به مرحله اجرا گذاشته شد. تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از: نیتروژن (N)، منگنز (Mn) و روی (Zn). نیتروژن از منبع کودی اوره ...  بیشتر

اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد کمی و کیفی سه توده خربزه ایرانی

اکبر نوروزی؛ محسن خدادادی؛ احمد گلچین؛ احمد اکبری نیا

دوره 24، شماره 2 ، اسفند 1389

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.8003

چکیده
  چکیده استفاده از کود های آلی در تولید محصولات ارگانیک حائز اهمیت است. برای ارزیابی اثر سطوح کود مرغی بر عملکرد میوه و برخی صفات سه توده خربزه ایرانی، آزمایش مزرعه ای در سال 1388 به اجرا درآمد. تاثیر پنج سطح کود مرغی صفر، 5 ، 10 ، 15 و 20 تن در هکتار (در کرت های اصلی) بر سه توده خربزه ایرانی مشهدی، سوسکی و زرد جلالی ( در کرت های فرعی) در آزمایش ...  بیشتر