کلیدواژه‌ها = کیفیت
بررسی کاربرد قارچ‌های مایکوریزا و تریکودرما بر شاخصه‌های رشد، عملکرد ریزوم و مواد مؤثره گیاه زنجبیل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 اردیبهشت 1403

10.22067/jhs.2024.85675.1308

فائزه رضوانی نیا؛ محمدتقی عبادی؛ ناصر صفایی


اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683

10.22067/jhs.2023.76576.1171

پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی


تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 406-415

10.22067/jhorts4.v0i0.28162

مجید عزیزی؛ زینب صفایی؛ سمیه میرمصطفایی؛ شادی بلوریان؛ نگار رحیمی


مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 227-234

10.22067/jhorts4.v0i0.26348

شیوا روفی‌گری حقیقت؛ احمد شیرین فکر؛ کلثوم چراغی