کلیدواژه‌ها = پس از برداشت
تعداد مقالات: 7
3. اثر تیمار پس از برداشت اگزالیک اسید و کلرید کلسیم بر خصوصیات کیفی گیلاس رقم تکدانه

دوره 29، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 196-206

10.22067/jhorts4.v0i0.29791

محمد صفا؛ جعفر حاجیلو؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ محمد قنبری نجار


4. کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد

دوره 28، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 360-368

10.22067/jhorts4.v0i0.42838

حمیده رستگاری؛ علی تهرانی‌فر؛ سیدحسین نعمتی؛ محدرضا وظیفه‌شناس


5. مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا»

دوره 28، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 228-235

10.22067/jhorts4.v0i0.39406

مصباح بابالار؛ مرجان السادات حسینی؛ محمدعلی عسکری؛ سهراب داورپناه


7. اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی

دوره 27، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 418-423

10.22067/jhorts4.v0i0.30589

عصمت برزنونی؛ محمدحسین آق‌خانی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ محمد حسین عباسپورفرد