کلیدواژه‌ها = عملکرد
بررسی تأثیر سطوح مختلف کود مرغی و سولفات پتاسیم بر صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه شنبلیله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.85718.1307

محمد حسین امینی فرد؛ سجاد ندافان؛ حسن بیات؛ مهدی جهانی


ارزیابی و مطالعه ارقام پیاز زرد و سفید (Allium Cepa L.) در شرایط آب و هوایی جنوب استان کرمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 اسفند 1402

10.22067/jhs.2024.85799.1310

مهلا قاسمی؛ سمیه ساردویی نسب؛ قاسم محمدی نژاد؛ سمیه امینی زاده


تأثیر میزان نیتروژن و آبیاری بر برخی صفات فیزیولوژیک، کمی و کیفی میوه گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم ̓ نیوتن ̒

دوره 38، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 213-233

10.22067/jhs.2023.85208.1301

سعید محمدزاده؛ مرتضی گلدانی؛ فاطمه یعقوبی؛ محمد بنایان اول


بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 843-856

10.22067/jhs.2023.79843.1213

اسما مشت زن؛ علیرضا یاوری؛ مژگان سلیمانی زاده


تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرک‌زیستی فولویک اسید و کلسیم

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 229-239

10.22067/jhs.2021.69426.1037

علی اکبر شکوهیان؛ سمیه محمدی شویر؛ شهریار عینی زاده


مقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجه‌فرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 459-468

10.22067/jhs.2021.60924.0

آلاله رضوان؛ سیدعبدالله افتخاری؛ رضا صالحی؛ فریده صدیقی دهکردی


واکنش جمعیت‌های خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 161-169

10.22067/jhorts4.v34i1.81707

محمد رضا ناروئی راد؛ بهنام بخشی؛ جهانگیر عباسی کوهپایگانی؛ احمد قاسمی؛ منصور فاضلی رستم پور


بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 247-256

10.22067/jhorts4.v0i0.72526

علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ هادی محمودی