کلیدواژه‌ها = عملکرد
تعداد مقالات: 41
1. تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرک‌ زیستی فولویک اسید و کلسیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 خرداد 1400

10.22067/jhs.2021.69426.1037

علی اکبر شکوهیان؛ سمیه محمدی شویر؛ شهریار عینی زاده


2. اثر پیوند و تنش آبی بر عملکرد، خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی ریشه خیار گلخانه‌ای (Cucumis sativus L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 شهریور 1400

10.22067/jhs.2021.61641.0

رسول آذرمی؛ یاسر حسینی


3. کاربرد برگی نانو ذرات کلات روی، بر ویژگی‌های کمی و کیفی توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط محلول‌دهی متفاوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1400

10.22067/jhs.2021.72513.1091

پریسا صادقی؛ حمید حسن پور


8. واکنش جمعیت‌های خربزه ایرانی به شرایط کم آبیاری

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 161-169

10.22067/jhorts4.v34i1.81707

محمد رضا ناروئی راد؛ بهنام بخشی؛ جهانگیر عباس کوهپایگانی؛ احمد قاسمی؛ منصور فاضلی رستم پور


9. بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت

دوره 33، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 247-256

10.22067/jhorts4.v0i0.72526

علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ هادی محمودی


13. بررسی تأثیرجدایه‌های باکتری Pseudomonas putida بر عملکرد قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus)

دوره 32، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 273-286

10.22067/jhorts4.v32i2.62530

مجتبی لطفی؛ محمد فارسی؛ امین میرشمسی کاخکی؛ جواد جانپور


22. اثر تیمارهای کم آبیاری بر خصوصیات رویشی وکمیت و کیفیت سیب رقم گلدن دلیشز

دوره 29، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 610-620

10.22067/jhorts4.v29i4.32401

عیسی ارجی؛ بنفشه حسنی؛ هوشنگ قمرنیا


23. نقش تنش خشکی و کودهای فسفر و روی بر میزان عناصر و عملکرد اسانس بابونه آلمانی

دوره 29، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 642-651

10.22067/jhorts4.v29i4.35762

میثم قائدی جشنی؛ سید محسن موسوی نیک؛ جاسم امینی فر


24. اثرات بستر پایه و مکمل‌های غذایی بر شاخص‌های رشدی قارچ صدفی فلوریدا (Pleurotus florida)

دوره 29، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 368-376

10.22067/jhorts4.v0i0.25398

فرشته ماکنالی؛ عبدالکریم کاشی؛ جمشید حکمتی


25. تأثیر منابع تغذیه ای مختلف بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) در یک نظام‌ زراعی اکولوژیک

دوره 29، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 216-231

10.22067/jhorts4.v0i0.31542

محمد بهزاد امیری؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ محسن جهان