کلیدواژه‌ها = فنل
تعداد مقالات: 9
1. ارزیابی فیتوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400

10.22067/jhs.2021.68860.1019

شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند


2. نقش ملاتونین روی خصوصیات بیوشیمیایی و ماندگاری میوه گیلاس رقم سیاه مشهد طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آذر 1400

10.22067/jhs.2021.67437.1001

بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده


3. تاثیر اشعه ماورابنفش (UV) بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آذر 1400

10.22067/jhs.2021.71685.1077

زینب السادات شاه زیدی؛ سعید حسامی تکلو؛ لیلا امجد؛ حکیمه زالی؛ علیرضا ایرانبخش


4. بررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی

دوره 35، شماره 4، زمستان 1400، صفحه 605-619

10.22067/jhs.2021.67469.1002

صادق عزیزی فر؛ وحید عبدوسی؛ رحمت اله غلامی؛ مهرداد قوامی؛ علی محمدی ترکاشوند


6. کاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطه‌وری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسه‌ای میوه انبه (L. Mangifera indica)

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 765-777

10.22067/jhorts4.v31i4.60625

مرجان السادات حسینی؛ سید مرتضی زاهدی؛ مهدیه کریمی؛ اصغر ابراهیم زاده


8. تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 158-166

10.22067/jhorts4.v0i0.47986

غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی


9. تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

دوره 27، شماره 1، بهار 1392، صفحه 10-17

10.22067/jhorts4.v0i0.20780

کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی‌زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری