کلیدواژه‌ها = کلروفیل
بررسی تأثیر سطوح مختلف کود مرغی و سولفات پتاسیم بر صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه شنبلیله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.85718.1307

محمد حسین امینی فرد؛ سجاد ندافان؛ حسن بیات؛ مهدی جهانی


بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 931-948

10.22067/jhs.2023.79421.1206

جابر پناهنده؛ محمد صدیق زارع فر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ مینا امانی


اثر بسترهای کشت بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم ریحان در سیستم آکواپونیک

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1059-1071

10.22067/jhs.2023.80994.1235

سمیه یونسی؛ خدایار همتی؛ پژمان مرادی؛ سارا خراسانی نژاد


ارزیابی اثر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک و ساکارز بر برخی خصوصیات کمی و کیفی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo var. Styriaca)

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 89-104

10.22067/jhs.2021.72192.1087

منصوره فدایی؛ وحید اکبرپور؛ سید جواد موسوی زاده؛ کامران قاسمی


اثر سینامیک اسید بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی نشاء خیار تحت تنش سرما

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 619-630

10.22067/jhs.2022.72749.1093

زهرا دارابی؛ فردین قنبری؛ جواد عرفانی مقدم


ارزیابی تحمل برخی از ارقام انگور نسبت به تنش خشکی با استفاده از مطالعات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 373-388

10.22067/jhs.2021.67767.1004

شیما سروری؛ احمد اصغرزاده؛ علی مرجانی؛ ملیحه صمدی کاظمی


اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 117-133

10.22067/jhs.2021.68874.1020

وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی


تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرک‌زیستی فولویک اسید و کلسیم

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 229-239

10.22067/jhs.2021.69426.1037

علی اکبر شکوهیان؛ سمیه محمدی شویر؛ شهریار عینی زاده


اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74

10.22067/jhorts4.v33i4.79017

محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی