کلیدواژه‌ها = اسانس
بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 843-856

10.22067/jhs.2023.79843.1213

اسما مشت زن؛ علیرضا یاوری؛ مژگان سلیمانی زاده


تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 193-203

10.22067/jhs.2022.74607.1124

طیبه بااراده؛ حسین آرویی؛ محبوبه ناصری؛ مجتبی ممرآبادی


بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 277-291

10.22067/jhs.2022.76146.1163

محمود قجاوند؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ محمد ناصری؛ حمید لاریجانی


اثر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 285-306

10.22067/jhs.2021.70948.1063

سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری


مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز

دوره 35، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 209-221

10.22067/jhs.2021.61739.0

فرنوش ملکشاهی؛ علی اشرف مهرابی؛ الهه توکل؛ خسرو مهدی خانلو؛ وحید شریعتی


مطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه

دوره 35، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 235-251

10.22067/jhs.2021.61820.0

سید محمد باقر رضوی نیا؛ نسیبه پورقاسمیان؛ فرزاد نجفی


مطالعه تأثیر کارواکرول، تیمول، بنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید بر ریزازدیایی گل لاله واژگون

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 185-197

10.22067/jhorts4.v32i2.31740

اسماعیل چمنی؛ زهرا افتخاری؛ علیرضا قنبری؛ حمیدرضا حیدری؛ موسی ارشد


اثر تلقیح گونه‌های قارچ میکوریز (AMF) بر رشد و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 342-348

10.22067/jhorts4.v0i0.23756

مهدی محمودزاده؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ عباس حسنی؛ محسن برین