کلیدواژه‌ها = ویتامین ث
تعداد مقالات: 17
4. بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 693-703

10.22067/jhorts4.v34i4.87246

علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی


10. ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 789-802

10.22067/jhorts4.v31i4.61581

زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی


13. نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس

دوره 30، شماره 2، بهار 1395، صفحه 316-326

10.22067/jhorts4.v30i2.42767

سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی