موضوعات = میوه کاری
تعیین مناسب‌ترین زمان برداشت میوه زیتون ارقام 'زرد' و 'آربکین' بر اساس ویژگی‌های فیزیولوژیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 دی 1401

10.22067/jhs.2023.75205.1138

سعیده کیوانفر؛ داود هاشم آبادی؛ بهزاد کاویانی


تاثیر باکتری‌های حل کننده فسفات در تأمین فسفر از سنگ فسفات و بهبود رشد دانهال‌های پسته در سطوح مختلف شوری آب آبیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1402

10.22067/jhs.2023.78915.1194

فرهاد آذرمی آتاجان؛ محمد حسن سیاری زهان؛ عبدالله میرزایی


ارزیابی اثر پایه بر میزان مقاومت برخی ارقام پیوندی گلابی به عامل بیماری آتشک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1403

10.22067/jhs.2024.83573.1277

یحیی سلاح‌ورزی؛ جواد صمیمی رباط؛ علی تهرانی فر؛ ناصر بیک زاده


اثر تنش خشکی بر شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی چهار پایه پسته

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 887-900

10.22067/jhs.2023.74905.1131

نجمه زین الدینی؛ حمید رضا کریمی؛ فاطمه ناظوری؛ سید رسول صحافی


تأثیر محلول‌پاشی برگی و غوطه‌وری میوه با اکسین و جیبرلین بر ویژگی‌های رویشی و زایشی توت‌فرنگی رقم ’گاویتا‘

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1087-1099

10.22067/jhs.2023.79927.1241

مرضیه نظامی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی؛ ذبیح اله زمانی


بررسی عوامل مؤثر در گیرایی پیوند سرشاخه‌کاری گیلاس در استان خراسان رضوی

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 755-768

10.22067/jhs.2023.79194.1201

ابراهیم گنجی مقدم؛ احمد مصطفی پور؛ محبوبه زمانی پور


بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر ارقام بادام

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 523-540

10.22067/jhs.2022.77478.1184

اسماعیل صفوی؛ مهراب یادگاری؛ سیداصغر موسوی؛ بیژن حقیقتی


تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-12

10.22067/jhs.2021.59037.0

محمود حسن آبادی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حجت اله بداقی؛ حسین حکم آبادی


بررسی تاثیر زمان حلقه‌برداری تنه درخت بر شدت عارضه ترکیدگی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ی دو رقم انار

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 735-745

10.22067/jhs.2021.61829.0

سیده فاطمه متولیان؛ بهرام عابدی؛ یحیی سلاح ورزی؛ علی تهرانی فر


تأثیر سطوح مختلف ایندول بوتیریک اسید (IBA) و نفتالین استیک اسید (NAA) روی ریشه‌زایی قلمه ساقه گلابی

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 747-761

10.22067/jhs.2021.61925.0

بهزاد کاویانی؛ مریم جمالی؛ محمد رضا صفری مطلق؛ علیرضا اسلامی