موضوعات = میوه کاری
تاثیر سطوح مختلف ایندول بوتیریک اسید و نفتالین استیک اسید بر ریشه‌زایی قلمه‌ی شاخه‌ی گلابی رقم ̕بارتلت̔

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 خرداد 1400

10.22067/jhs.2021.61925.0

بهزاد کاویانی؛ مریم جمالی؛ محمد رضا صفری مطلق؛ علیرضا اسلامی


اثر تنش کم آبیاری و کاربرد سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه فیسالیس(Physalis peruviana L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 بهمن 1400

10.22067/jhs.2022.72985.1096

سارا سیاه منصور؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد


تاثیر نوع رنگ و درصد سایه‌دهی سایبان بر برخی از ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور رقم ریش‌بابا

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 آذر 1400

10.22067/jhs.2021.73470.1105

لیلا جعفری بورکی؛ بیژن کاووسی؛ حمید زارع


اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم دیامنت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 بهمن 1400

10.22067/jhs.2022.71574.1076

معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل


مقایسه برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان پلی فنول‌ها در میوه شش رقم انار

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 فروردین 1401

10.22067/jhs.2022.74271.1116

علیرضا بنیان پور؛ بابک جمالی


اثر پایه و پیوندک بر جذب عناصر غذایی دو رقم انار رباب نی ریز و خفر جهرم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 اردیبهشت 1401

10.22067/jhs.2022.69299.1031

حمید رضا کریمی؛ نعیمه بی نیاز؛ علی اکبر محمدی میریک؛ مجید اسمعیلی زاده؛ زینب حاتمیان


بررسی هرس تعادلی و هرس سبز بر صفات کمی انگور یاقوتی در منطقه سیستان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401

10.22067/jhs.2022.74552.1122

منصور فاضلی رستم پور؛ حسن محمودزاده


اثر پوشش‌دهی با ترکیب کیتوسان و ژل آلوئه ورا در شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور عسگری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 مرداد 1401

10.22067/jhs.2022.75778.1151

عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور


تاثیر تنش آبی بر برخی صفات مورفولوژی و فیزیولوژی دانهال ژنوتیپ‌های طبیعی مرکبات

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 103-115

10.22067/jhs.2021.69052.1027

رضا فیفائی؛ حسین طاهری؛ یحیی تاجور؛ اسماعیل غلامیان


تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرک‌زیستی فولویک اسید و کلسیم

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 229-239

10.22067/jhs.2021.69426.1037

علی اکبر شکوهیان؛ سمیه محمدی شویر؛ شهریار عینی زاده


مدل‌سازی خطی تأثیر آفات و بیماری‌ها بر روند رشد گیاه توت فرنگی در فضای حالت

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 271-283

10.22067/jhs.2021.70888.1062

زهره عباسی؛ ایمان زمانی؛ محسن شفیعی راد؛ امیرحسین امیری مهرا؛ سید مهدی حسینی فرهی


بررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 605-619

10.22067/jhs.2021.67469.1002

صادق عزیزی فر؛ وحید عبدوسی؛ رحمت اله غلامی؛ مهرداد قوامی؛ علی محمدی ترکاشوند


معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 383-398

10.22067/jhs.2021.61812.0

جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ طاهره رییسی


اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجه‌فرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری

دوره 35، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 223-234

10.22067/jhs.2021.61809.0

عطیه عبدلی؛ جواد رمضانی مقدم؛ یاسر حسینی؛ محمدرضا نیک پور؛ هادی دهقان