موضوعات = سبزیکاری
بهبود رشد و عملکرد گوجه فرنگی رقم 240 تحت پوشش نور تکمیلی و تغذیه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400

10.22067/jhs.2021.60433.0

لادن آژدانیان؛ حسین آرویی؛ مجید عزیزی


تاثیر باکتری‌های محرک رشد بر شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی کاهو تحت تنش زیستی سفیدک پودری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 آذر 1401

10.22067/jhs.2022.79038.1198

پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام


ارزیابی کاربرد خاکی اسید هیومیک و تنش کم‌آبیاری بر رشد، خواص کیفی میوه و کارآیی مصرف آب عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اسفند 1401

10.22067/jhs.2023.80428.1226

سید امیر حسین موسوی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت


اثر محلول‌پاشی کلریدکلسیم و آسکوربیک اسید و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مرداد 1402

10.22067/jhs.2023.82265.1265

زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور


اثر غلظت های مختلف سالسیلیک اسید در افزایش مقاومت به تنش گرما در خیار رقم رشید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 آبان 1402

10.22067/jhs.2023.82087.1263

لیلا چهل تنان؛ سعید خسروی؛ سید حسین نعمتی


بررسی تأثیر میزان نیتروژن و آبیاری بر برخی صفات فیزیولوژیک، کمی و کیفی گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 دی 1402

10.22067/jhs.2023.85208.1301

سعید محمدزاده؛ مرتضی گلدانی؛ فاطمه یعقوبی؛ محمد بنایان اول


اثر باکتری‌های محرک رشد در شرایط آبکشت بر غلظت آهن، عملکرد و ترکیبات فنولیک کاهو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.82408.1266

پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام؛ محمد بابا اکبری ساری


بررسی تأثیر سطوح مختلف کود مرغی و سولفات پتاسیم بر صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه شنبلیله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.85718.1307

محمد حسین امینی فرد؛ سجاد ندافان؛ حسن بیات؛ مهدی جهانی


بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 931-948

10.22067/jhs.2023.79421.1206

جابر پناهنده؛ محمد صدیق زارع فر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ مینا امانی


بررسی تنوع لاین‌های اصلاحی خیار از طریق تجزیه به عامل‌ها و تجزیه خوشه‌ای

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 997-1011

10.22067/jhs.2023.79997.1214

علی میرحسینی؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ محمدباقر فرهنگی


تأثیر کیفیت‌های مختلف نور LED بر شاخص‌های مورفوفیزویولوژیکی گیاه خیار (Cucumis sativus L.)

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1029-1041

10.22067/jhs.2023.80257.1222

محمد زارع مهرجردی؛ نسیم صفری؛ سیده مهدیه خرازی؛ آزاده خادم؛ احمد شریفی


مقایسه برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد هیبریدهای خیار (Cucumis sativus)

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1179-1190

10.22067/jhs.2023.83485.1276

کریم عرب سلمانی؛ امیرهوشنگ جلالی؛ پیمان جعفری


تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire)

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 685-697

10.22067/jhs.2022.76893.1175

پرستو مولائی؛ طاهر برزگر؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فاطمه نکونام؛ زهرا قهرمانی


بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.)

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 699-709

10.22067/jhs.2022.77363.1179

زهرا رودباری؛ محمدرضا ایمانی؛ جواد سرحدی؛ سیب گل خوشکام؛ رضا یونس زاده


تاثیر پایه بادنجان وحشی (Solanum torvum) بر میزان تحمل به تنش خشکی گوجه‌فرنگی بر اساس شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 481-495

10.22067/jhs.2022.76513.1170

دامون اخگر؛ حمید رضا کریمی؛ سید رسول صحافی؛ سید حسین میردهقان