کلیدواژه‌ها = فلاونوئید
تعداد مقالات: 13
1. ارزیابی پارامترهای بیوشیمایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به ورمی کمپوست و سولفات مس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1400

10.22067/jhs.2021.69217.1029

محمدحسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی جهانی؛ مهدی خیاط


2. ارزیابی فیتوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400

10.22067/jhs.2021.68860.1019

شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند


3. اثرکاربرد کودهای آلی وزیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400

10.22067/jhs.2021.70948.1063

سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری


4. بررسی خصوصیات ادافیکی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت‌های وحشی گیاه گلدر (Otostegia Persica B.) در رویشگاه‌های بلوچستان، ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 شهریور 1400

10.22067/jhs.2021.70495.1053

منیره نعمتی؛ عبدالشکور رئیسی؛ محمد رضا اصغری پور؛ فاطمه نصرتی


10. تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 158-166

10.22067/jhorts4.v0i0.47986

غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی


13. تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

دوره 27، شماره 1، بهار 1392، صفحه 10-17

10.22067/jhorts4.v0i0.20780

کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی‌زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری