کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 12
1. ارزیابی پارامترهای بیوشیمایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به ورمی کمپوست و سولفات مس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1400

10.22067/jhs.2021.69217.1029

محمدحسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی جهانی؛ مهدی خیاط


2. نقش ملاتونین روی خصوصیات بیوشیمیایی و ماندگاری میوه گیلاس رقم سیاه مشهد طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آذر 1400

10.22067/jhs.2021.67437.1001

بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده


4. بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 693-703

10.22067/jhorts4.v34i4.87246

علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی


6. ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 789-802

10.22067/jhorts4.v31i4.61581

زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی


7. تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 158-166

10.22067/jhorts4.v0i0.47986

غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی


9. مقایسه سیستم‌های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیراز

دوره 30، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 447-456

10.22067/jhorts4.v30i3.44466

میثم احمدی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ مسعود کاووسی


10. نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس

دوره 30، شماره 2، بهار 1395، صفحه 316-326

10.22067/jhorts4.v30i2.42767

سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی