کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
مقایسه برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان پلی فنول‌ها در میوه شش رقم انار

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 فروردین 1401

10.22067/jhs.2022.74271.1116

علیرضا بنیان پور؛ بابک جمالی


تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم نیورد فایر (Lactuca sativa cv. New Red Fire

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 مرداد 1401

10.22067/jhs.2022.76893.1175

پرستو مولائی؛ طاهر برزگر؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فاطمه نکونام؛ زهرا قهرمانی


بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703

10.22067/jhorts4.v34i4.87246

علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی


ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802

10.22067/jhorts4.v31i4.61581

زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی


تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166

10.22067/jhorts4.v0i0.47986

غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی


مقایسه سیستم‌های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیراز

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 447-456

10.22067/jhorts4.v30i3.44466

میثم احمدی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی؛ مسعود کاووسی


نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 316-326

10.22067/jhorts4.v30i2.42767

سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی