دوره و شماره: دوره 27، شماره 1، بهار 1392 

مقالات پژوهشی

1. امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus)

صفحه 1-9

10.22067/jhorts4.v0i0.20779

شیرین رضایی؛ امیر لکزیان؛ محمد فارسی؛ محبوبه ابوالحسنی زراعتکار؛ غلامحسین حق‌نیا


2. تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

صفحه 10-17

10.22067/jhorts4.v0i0.20780

کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی‌زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری


3. اثرات غلظت‌های مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون

صفحه 18-26

10.22067/jhorts4.v0i0.20781

حجت اله رستمی؛ سید جلال طباطبایی؛ فریبرز زارع نهندی؛ جعفر حاجی‌لو


7. بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور

صفحه 52-58

10.22067/jhorts4.v0i0.20790

حسین عراقی؛ علی تهرانی‌فر؛ بهرام عابدی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ محمود شور