آ
-
آبکشت
بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
آبیاری کامل
اثر تنش خشکی بر عملکرد و صفات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید در منطقه تاکستان [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
آرایش کاشت
آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
آلسترومریا
بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
آمارانتوس
تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
آمونیوم
اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
آنتوسیانین
اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
آنتی اکسیدان
بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
آنتی اکسیدان
تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی زردآلو رقم "نوری" [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 448-459]
-
آهن
اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
آهن
تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
ا
-
اتفن
اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اتیلن
اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اسانس
بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
اسپری برگی
تاثیر سیلیسیم بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی اطلسی ایرانی (Petunia hybrida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
استحکام
اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
-
استحکام تنه
ارائه یک مدل ریاضی کاربردی به منظور برآورد استحکام تنه و ضریب اطمینان درختان با تاج گنبدی در مقابل نیروی باد [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
اسید آسکوربیک
بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
اسید آسکوربیک
تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی زردآلو رقم "نوری" [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 448-459]
-
اسید جیبرلیک
اثرات کاربرد ترکیبات مختلف شیمیایی جهت افزایش عمر ماندگاری گل بریده گلایل (Gladiolus grandiflorum L.) رقم رز سوپریم [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اسید جیبرلیک
اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اسید سالیسیلیک
اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اسید سیتریک
بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
اسید هومیک
تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
-
اسید هیومیک
بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اسیدیته آب آبیاری
بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
اطلسی
تاثیر سیلیسیم بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی اطلسی ایرانی (Petunia hybrida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
اکسیژن فعال
اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
انار
بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
انبارداری
تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
انبارداری
تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
-
انگور
تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
انگور
اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
انگور
بررسی نیاز سرمایی رقمهای انگور تجاری استان فارس [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 394-401]
-
انگور عسکری
تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
ب
-
بادام
بررسی روابط ژنتیکی ژنوتیپ های بادام زراعی و وحشی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
بادام
اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
-
باززایی
بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
-
بستر
تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
بسترکاشت
اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
-
بستهشدنآوندی
اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
بنزیل آدنین
بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
-
بیکربنات سدیم
بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
پ
-
پاکلوبوترازول
اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
-
پپینو
اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
پرآوری
بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
-
پروتئین های ذخیره ای غده
ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
پرولین
تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
پرولین
اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
پرولین
اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
پژمردگی گلبرگ
اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
پلی مورفیسم
ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
پوشش خوراکی
تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
ت
-
تاریخ کاشت
آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
تاریخ کاشت
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
تاریخ هرس
تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
تبخیر و تعرق
اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
-
تراکم بوته
بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
ترکیبات پایه- پیوندک
اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
-
ترکیبات فنولی کل
اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تعادل عناصر غذایی
تعیین نُرم های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیهای درختان چنار (Platanus sp.) در مشهد [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
تکثیر رویشی
بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
-
تنش
بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
تنش شوری
تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
تنش شوری
اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
تنش شوری
اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تنش شوری
تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تنظیمکننده رشد
بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل برتجمع عناصر(Na ,K ) زیتون رقم روغنی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تنظیمکنندههای رشد
اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
تنظیم کنندههای رشد
اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی روابط ژنتیکی ژنوتیپ های بادام زراعی و وحشی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی میوه برخی از ژنوتیپ های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تنوع ژنتیکی
ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای انار از هفت منطقه ایران با استفاده از نشانگر AFLP [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
توت فرنگی
اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
-
توزیع بور
اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
-
تیدیازورن
بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
تیدیازورون
تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
ج
-
جنین زایی رویشی
اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
ح
-
حسن یوسف
مطالعه ریشه زایی، برخی صفات کمی و آناتومیکی دو گونه حسن یوسف در غلظت های بالای دی اکسید کربن [دوره 26، شماره 3، 1391]
خ
-
خربزه
آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
خربزه
بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
خشکبار
بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
خشک کردن خاک قسمتی از منطقه ریشه
اثر تنش خشکی بر عملکرد و صفات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید در منطقه تاکستان [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
خشکی
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
خصوصیات کمی و کیفی
بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
خواص کیفی
اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
خیساندن بذر
تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
د
-
دارایی
بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
-
درخت چنار
تعیین نُرم های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیهای درختان چنار (Platanus sp.) در مشهد [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
درختچه های زینتی
بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
-
درصد ریشه زایی
بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
-
درصد سبز شدن
ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
دور آبیاری
بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
دوره های تداخل علفهای هرز
اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
دوره های کنترل علفهای هرز
اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
دیاکسیدکربن
تاثیر غنی سازی با دیاکسیدکربن بر صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه آمارانتوس زینتی (Amaranthus tricolor L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
دی اکسید کربن
مطالعه ریشه زایی، برخی صفات کمی و آناتومیکی دو گونه حسن یوسف در غلظت های بالای دی اکسید کربن [دوره 26، شماره 3، 1391]
ذ
-
ذرت شیرین
تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
ر
-
رژیم های آبیاری
اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
-
رشد
اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
-
رشد رویشی
اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
-
رقم
بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
رقم مانزانیلا
اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
-
رنگ میوه
اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
روغن
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
روی
تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
-
ریحان
بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
ریحان
بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
-
ریزنمونه
اثر غلظتهای مختلف 2,4-D و BA بر جنین زائی رویشی توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 417-444]
-
ریسینولئیک اسید
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
ریشه زایی
مطالعه ریشه زایی، برخی صفات کمی و آناتومیکی دو گونه حسن یوسف در غلظت های بالای دی اکسید کربن [دوره 26، شماره 3، 1391]
ز
-
زردآلو
بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
زمان برداشت
تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
زیتون
بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل برتجمع عناصر(Na ,K ) زیتون رقم روغنی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
زیتون
اثر پاکلوبوترازول و مقادیر مختلف آب آبیاری بر رشد رویشی نهال های جوان زیتون رقم مانزانیلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 402-408]
س
-
سالیسیلیک اسید
اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
سرعت باد
ارائه یک مدل ریاضی کاربردی به منظور برآورد استحکام تنه و ضریب اطمینان درختان با تاج گنبدی در مقابل نیروی باد [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
سرعت رشد
تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
سرعت سبز شدن
ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
سلنیوم
تأثیر غلظت های مختلف سلنیوم بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
سمیت بور
اثرات سمیت بور بر رشد رویشی، خصوصیات فیزیولوژیکی و توزیع بور در دو ترکیب پایه- پیوندک درخت بادام (Prunus dulcis Mill.) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 440-447]
-
سوپرجاذب
بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
سولفات آلومینیم
اثرات کاربرد ترکیبات مختلف شیمیایی جهت افزایش عمر ماندگاری گل بریده گلایل (Gladiolus grandiflorum L.) رقم رز سوپریم [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
سولفات پتاسیم
بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
سولفات روی
تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
سولفات روی
بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
سیب زمینی
ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای غده [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
سیلیسیم
تاثیر سیلیسیم بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی اطلسی ایرانی (Petunia hybrida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
ش
-
شاخص بنیه
تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
شاخص های رشد گیاهچه
ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
شبکه کاشت
اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
-
شکفتن جوانه
تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
شکفتن جوانه
بررسی نیاز سرمایی رقمهای انگور تجاری استان فارس [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 394-401]
-
شوری
بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل برتجمع عناصر(Na ,K ) زیتون رقم روغنی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
شیشه ای شدن
بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
-
شیشه ای شدن
بررسی اثرات نوع ژنوتیپ و غلظت های مختلف بنزیل آدنین بر باززایی مستقیم شاخساره ریحان (Ocimum basilicum) در شرایط درون شیشه ای [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 434-439]
ض
-
ضریب اطمینان
ارائه یک مدل ریاضی کاربردی به منظور برآورد استحکام تنه و ضریب اطمینان درختان با تاج گنبدی در مقابل نیروی باد [دوره 26، شماره 3، 1391]
ط
-
طول عمر پس از برداشت
بررسی اثرات تیدیازرون و اسید هیومیک روی عمر پس از برداشت گل آلسترومریا رقم کنیامبه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
طول گیاهچه
تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
ع
-
علف هرز
اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
عمر پس از برداشت
تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی زردآلو رقم "نوری" [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 448-459]
-
عمر گلجایی
تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
عمر ماندگاری
اثرات کاربرد ترکیبات مختلف شیمیایی جهت افزایش عمر ماندگاری گل بریده گلایل (Gladiolus grandiflorum L.) رقم رز سوپریم [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
عملکرد
تاثیر زمان هرس و تیمار محل زخم با سولفات روی بر ویژگی های رویشی، کمی و کیفی انگور عسکری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
عملکرد
بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
عملکرد
بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
عملکرد
تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
-
عملکرد دانه
اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
عملکرد روغن
اثر دوره بحرانی رقابت علفهای هرز بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
عملکرد فلورسانس کلروفیل
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
-
عملکرد میوه
آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
عناصر
بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل برتجمع عناصر(Na ,K ) زیتون رقم روغنی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
عناصر ریز مغذی
بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
عناصر غذایی
بررسی میزان مقاومت پایه های پسته به بیکربنات سدیم [دوره 26، شماره 3، 1391]
ق
-
قارچ دارویی شیتاکه
تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
قطر پرگنه
تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
قلیائیت
بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
قندهای محلول
تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
ک
-
کارایی بیولوژیکی
تأثیر چند نوع بستر و غنیسازی بر برخی خصوصیات قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
کاربرد برگی اکسین
بررسی دو شیوه متفاوت کاربرد هورمون های اکسین بر ریشه زایی قلمه های دارایی Duranta repens L. [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 425-433]
-
کاشت بدون خاک
ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
کرچک
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
کشت هیدروپونیک
تأثیر غلظت های مختلف سلنیوم بر ویژگی های مورفوفیزیولوژیکی گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
کلرورکلسیم
تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
-
کلروفیل
اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
کلروفیل
اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
کودهای زیستی
بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
کیتوزان
تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
گ
-
گریفینگ
برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
-
گلابی اروپایی (L. Pyrus communis)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی میوه برخی از ژنوتیپ های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
گل بریدنی مریم
تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
گل بریده گلایل
اثرات کاربرد ترکیبات مختلف شیمیایی جهت افزایش عمر ماندگاری گل بریده گلایل (Gladiolus grandiflorum L.) رقم رز سوپریم [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
گل تکمه ای
اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
گوجه فرنگی
ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
گوجه فرنگی
تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
-
گوجه فرنگی
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
-
گیاه دارویی
بررسی اثر کودهای زیستی بیوسولفور و نیتروکسین و پلیمر سوپرجاذب بر رشد، عملکرد و کمیّت اسانس گیاه دارویی ریحان [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
گیلاس
اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
گیلاس رقم سیاه مشهد
تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
ل
-
لیلیوم
بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
م
-
مالچ
بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
مالچ چیپس چوب
اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
مالچ کلش برنج
اثرمالچ بر کنترل علف های هرز، ذخیره رطوبت و دمای خاک در سبزی پپینو (Solanum muricatum) [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
محتوای کلروفیل
اثر نوع بستر و شبکه های کاشت روی صفات کیفی چمن رول (قطعه ای) [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 385-393]
-
محتوای نسبی آب
تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
محتوای نسبی آب برگ
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
-
محلول پاشی
اثر کاربرد خارجی پراکسید هیدروژن بر برخی از شاخص های تحمل به شوری مرزنجوش (Origanum majorana L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
محلول پاشی
بررسی تاثیر رقم ، تراکم بوته و محلول پاشی عناصر غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی گل ، پیاز و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده لیلیوم [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
محلول پاشی
تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
-
محلول پاشی برگی
تأثیر اسید هومیک بر صفات رویشی و عملکرد گوجه فرنگی رقم آیزابلا [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 358-363]
-
محلول نگهدارنده
اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
مدل ریاضی
ارائه یک مدل ریاضی کاربردی به منظور برآورد استحکام تنه و ضریب اطمینان درختان با تاج گنبدی در مقابل نیروی باد [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
مدل یوتا
) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
مرکبات
بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
منگنز
تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 370-377]
-
مواد آلی
تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 378-384]
-
مواد جامد محلول
تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
موسیلاژهای گیاهی
تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
میخک
بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
-
میدان مغناطیسی
تحریک جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه گوجه فرنگی با استفاده از میدان مغناطیسی و خیساندن بذر [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
میدان مغناطیسی هلم هولتز
تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
میکروارگانیزم
اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو [دوره 26، شماره 3، 1391]
ن
-
نارنگی کلمانتین
بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
نانوذرات زیست تجزیه پذیر
تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
نسبت آمونیوم به نیترات
بررسی اثر نسبت آمونیوم به نیترات و غلظت آگار بر ریزازدیادی میخک (Dianthus caryophyllus L.) رقم Mondeo Kgr [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 364-369]
-
نشا
ارزیابی اثرات بستر کاشت و دور آبیاری بر شاخص های رشد گیاهچه ای ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
نشانگرRAPD
بررسی روابط ژنتیکی ژنوتیپ های بادام زراعی و وحشی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
نشت الکترولیت
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی چهار گونه گوجه فرنگی به تنش خشکی [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 409-416]
-
نفتالین استیک اسید
بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین [دوره 26، شماره 3، 1391]
-
نیاز سرمایی
) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
نیاز سرمایی
بررسی نیاز سرمایی رقمهای انگور تجاری استان فارس [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 394-401]
-
نیاز گرمایی
) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
نیترات
اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
نیتریکاکساید
تأثیر تیمارهای شیمیایی و مراحل برداشت بر عمر گلجایی گلهای بریدنی مریم رقم"Pearl " [دوره 26، شماره 1، 1391]
و
-
واریانس افزایشی
برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
-
واریانس غالبیت
برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
-
وراثت پذیری
برآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص [دوره 26، شماره 4، 1391، صفحه 350-357]
-
وزن میوه
آثار تاریخ و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد میوه خربزه چارجو [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی میوه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی میوه برخی از ژنوتیپ های گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) [دوره 26، شماره 2، 1391]
ه
-
هایوارد
تعیین زمان مناسب برداشت میوی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
هدایت روزنه ای
اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل تکمه ای (Gomphrena globosa L.) در شرایط تنش شوری [دوره 26، شماره 1، 1391]
-
هرس سبز
اثر تنش خشکی بر عملکرد و صفات کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید در منطقه تاکستان [دوره 26، شماره 2، 1391]
-
هلو
) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو [دوره 26، شماره 1، 1391]