آ
-
آبیاری ناقص ریشه
اثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
-
آبیاری یکطرفه
اثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
-
آزوسپیریلوم
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
آسکوربات پراکسیداز مالوندیآلدئید
کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]
-
آسکوربیک اسید
تأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
-
آگریا
تأثیر گونههای مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیبزمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]
-
آلسترومریا
تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
-
آمینو اسید حاوی پرولین
بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
-
آنتی اکسیدان
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
-
آنتیموان
بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
-
آنزیم فنیلآلانینآمونیالیاز
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
-
آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز
تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]
-
آنزیمهای آنتیاکسیدانی
تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
ا
-
اتانول
بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
-
اتیلن
بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
-
اجزا عملکرد
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
-
ارتفاع بوته
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
-
ارتفاع بوته
بررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
-
ارتفاع پیوندک
اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
-
ازتوباکتر
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
اسید آسکوربیک
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
-
اسید اسکوربیک
مقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
-
اسیدسالیسیلیک
بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
اسید سالیسیلیک
تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
-
اسیدسالیسیلیک
اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
-
اسید کلروژنیک
اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
-
اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
-
اصلاح انگور
بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]
-
اصلاح کننده های آلی
اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
-
القاء کالوس
تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
-
انار
اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
-
انار
بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
-
انار
اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
-
انار
مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
-
انار
کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
-
انار و عملکرد
اثرمحلولپاشی مونو و دی پتاسیم فسفات بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]
-
انبارداری
ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
-
انبارمانی
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
-
انگشت نگاری
کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
-
انگور
تأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
-
انگور خلیلی
بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
-
انگورعسکری: جیبرلین: حلقه برداری: عملکرد
اثر اسید جیبرلیک و حلقه برداری بر خصوصیات پومولوژیکی میوه انگور رقم عسکری [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 269-276]
ب
-
بازارپسندی
تأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
-
بازاریابی
بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
-
بازیافت
استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمهای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]
-
باکتریهای اکسیدکننده گوگرد
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
براسینواستروئید
بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
-
بستر کشت
اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
-
بلوغ
اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
-
بنه
اثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
-
به
بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
-
بهبود عملکرد
بهبود عملکرد قارچ دکمهای سفید با استفاده از روش گزینش تکاسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]
-
بهینهسازی
بهینهسازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 319-326]
-
بودگلد
بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]
-
بیدانگی
بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]
پ
-
پارامترهای رشد
بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
-
پایه
اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
-
پراکسیداز
مقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
-
پراکسیداز
اثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
-
پراکسیداسیون لیپید
اثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
-
پراکسیده شدن لیپید
تأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
-
پرتقال
اثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
-
پرتقال تامسون ناول
اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
-
پرتقال خونی
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
-
پروتئین
تأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
-
پرولین
تأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
-
پرولین
بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
-
پرولین
اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]
-
پس از برداشت
مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
-
پس از برداشت
تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]
-
پس از برداشت
کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
-
پسته دانشمندی
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
-
پسماند فاضلاب شهری
اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
-
پلی فنل اکسیداز
تأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
-
پوترسین
اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
-
پوتریسین
مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
-
پوتریسین
اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
-
پوششدهی
ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
-
پوکی
بررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
-
پیت
اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
-
پیتینگ
ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
-
پیری گل
تأثیر آسکوربیکاسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]
-
پیری گلچهها
اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
-
پیله بادام زمینی
اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
ت
-
تانن
مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
-
تجزیه خوشهای
کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
-
ترکیبات فنلی
بررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
-
تزریق تنه
تأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
-
تصویر جلد نشریه
تصویر جلد نشریه [دوره 28، شماره 1، 1393]
-
تفاله چغندر قند
اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
-
تنش خشکی
بررسی تاثیر پلیمر سوپرجاذب و سطوح مختلف کمآبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]
-
تنش خشکی
بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
-
تنش خشکی
اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]
-
تنش خشکی
تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
-
تنش خشکی
بررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
-
تنش خشکی
اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
-
تنش شوری
واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
-
تنظیم کننده های رشد
تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]
-
تنوع ژنتیکی
بهبود عملکرد قارچ دکمهای سفید با استفاده از روش گزینش تکاسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]
-
توتفرنگی
بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
توت فرنگی
تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
-
تولید ریزغده
بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
-
تیمار گرمایی
مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
چ
-
چالکود
تأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
خ
-
خاک پوششی بازیافتی
استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمهای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]
-
خصوصیات کمی وکیفی
بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
-
خصوصیات مورفولوژیکی
بررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
-
خندانی
بررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
-
خواص ضد باکتریایی
بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
-
خودسازگاری
بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
د
-
دراسنا
اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
-
درصد بقاء
بررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
-
درصد خشکیدگی
اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]
-
دمای خاک
واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
-
دوام عمر
بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
-
دی اکسید کربن
اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
-
دی اکسیدکربن
تأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
ر
-
رشد
واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
-
رقم
اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
-
روزنه
اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]
-
روش ریز رقت
بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
-
روشهای مبتنی بر مدل
کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
-
ریزماهواره
کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
-
ریزنمونه
بررسی امکان ریزازدیادی درونشیشهای گیاه کاکلزری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]
-
ریزنمونه
تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]
-
ریشه زایی
اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
ز
-
زعفران
اثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
-
زمان برداشت
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
-
زینتی
بررسی امکان ریزازدیادی درونشیشهای گیاه کاکلزری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]
ژ
-
ژنوتیپ
بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
س
-
ساقه فرعی
بررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
-
ساکارز
تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
-
ساکارز
بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
-
ساکاروز
تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
سالآوری
بررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
-
سبزی
واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
-
سبزینگی
اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
-
سفتی میوه
تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]
-
سفتی میوه
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
-
سوپراکسید دیسموتاز
اثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
-
سوپرجاذب
بررسی تاثیر پلیمر سوپرجاذب و سطوح مختلف کمآبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]
-
سولفات آلومینیوم
بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
-
سولفات روی
تأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
-
سولفورافان
تأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
-
سیبزمینی
بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
-
سیب زمینی
تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
-
سیب گرانی اسمیت
اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
ش
-
شاخص حساسیت به تنش
اثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
-
شرایط درون شیشه ای
واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
-
شلیل
تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
شناسایی زودهنگام نتاج بیدانه
بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]
ط
-
طول برگ
اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
-
طولعمر
بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
-
طول گل
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
-
ظرفیت آنتی اکسیدانی
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
-
ظرفیت فتوسنتزی
بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
ع
-
عدد اسیدی
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
-
عدد پراکسید
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]
-
عمر انبارمانی
مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
-
عمرانباری
تأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
-
عمر پس از برداشت
بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
عمر پس از برداشت
اثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
-
عملکرد
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
-
عملکرد
تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
-
عملکرد
تأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
-
عملکرد
اثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
-
عملکرد کلاله
اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
-
عملکرد گل
اثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
-
عملکرد گل خشک
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
-
عملکرد میوه
واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
-
عناصر غذایی
بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
-
عناصر کم مصرف
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
غ
-
غلظت عناصر
واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
ف
-
فاکتورهای جوانهزنی
تأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
-
فتوسنتز
بررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
-
فلاونوئید
اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
-
فنلکل
تأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
-
فنل کل
ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
-
فنول
مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]
-
فولویک اسید
بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]
-
فونتانه
تأثیر گونههای مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیبزمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]
-
فیزیولوژیکی
بررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
ق
-
قائمیه
اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
-
قارچ دکمهای سفید
استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمهای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]
-
قارچ دکمه ای سفید گزینش تکاسپوری
بهبود عملکرد قارچ دکمهای سفید با استفاده از روش گزینش تکاسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]
-
قند کل
تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
قهوه ای شدن
کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
ک
-
کاتالاز
مقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
-
کاتچین
اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتیاکسیدانی گلچههای کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]
-
کارآیی فتوسنتز
تأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
-
کارتنوئید
مقایسه خواص آنتیاکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]
-
کاکل زری
بررسی امکان ریزازدیادی درونشیشهای گیاه کاکلزری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]
-
کامازولن
بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]
-
کاهش وزن
کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
-
کاهو
تأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
-
کدویپوست کاغذی
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
-
کربوهیدرات
تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
کرفس کوهی
بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
-
کروتون
اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]
-
کشت بافت
بررسی امکان ریزازدیادی درونشیشهای گیاه کاکلزری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]
-
کشت جنین
بهینهسازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 319-326]
-
کلپوره
بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژنهای مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]
-
کلروفیل
تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
کلروفیل
بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]
-
کلروفیل
تأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
-
کلروفیل
بررسی اثر حلقهبرداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]
-
کلروفیل
بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
-
کلروفیل
تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
-
کلرید سدیم
تأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
-
کلرید کلسیم
بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
-
کم آبیاری تنظیم شده
اثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
-
کمپوست
اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]
-
کمپوست
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
کمپوست
اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
-
کمپوست
تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
-
کود NPK
اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
-
کود آلی
اثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
-
کود پلتشده دامی و اوره
بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلتشده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]
-
کود حیوانی
تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
-
کود شیمیایی
اثر مدیریت تغذیهای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]
-
کیتوسان
بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]
-
کیفیت
اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
-
کیفیت پس از برداشت
تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
-
کیفیت میوه
واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]
گ
-
گردهافشانی
بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گردهدهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]
-
گردو
کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]
-
گلآذین
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
-
گل آذین
اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخصهای رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]
-
گلابی
مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]
-
گلابی
واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]
-
گل اطلسی
بررسی تأثیر کمآبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگیهای ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]
-
گل گاوزبان ایرانی
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
-
گل مریم
اثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
-
گل مریم
بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]
-
گوجهفرنگی
بررسی تاثیر پلیمر سوپرجاذب و سطوح مختلف کمآبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجهفرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]
-
گوجهفرنگی
اثر آبیاری یکطرفه بر تغییر شاخصهای تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجهفرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]
-
گیاهان بومی
بررسی امکان ریزازدیادی درونشیشهای گیاه کاکلزری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]
-
گیاهچه
بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
-
گیاه دارویی
تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]
-
گیاه دارویی
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
گیلاس
تأثیر ژل آلوئهورا بر فعالیت آنزیم پلیفنلاکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاسرقم’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]
ل
-
لرستان
بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
م
-
مارکر اسکار
بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]
-
ماکروویو
بررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
-
مالوندیآلدهید
ارزیابی کاربرد پوشش و متیلسالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]
-
ماندگاری
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
-
ماندگاری
تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]
-
مایکوریزا
بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
-
متانول
بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
-
محتوای نسبی آب
کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمهای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]
-
محلولپاشی
اثرمحلولپاشی مونو و دی پتاسیم فسفات بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]
-
محلول پاشی
اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]
-
محلول پاشی
تأثیر روشهای کاربرد سولفات روی (چالکود، تزریق در تنه و محلولپاشی) بر بهبود ویژگیهای کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]
-
مدیریت تلفیقی تغذیه گیاهی
بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]
-
مرکبات
اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]
-
مسیرهای بازاررسانی
بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]
-
مواد جامد محلول
اثر کمآبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]
-
مواد جامد محلول
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
-
مونو و دی پتاسیم فسفات
اثرمحلولپاشی مونو و دی پتاسیم فسفات بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]
-
میخک
بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]
-
میزان مواد جامد محلول
اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
-
میکوریزا
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
میکوریزا
تأثیر گونههای مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیبزمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]
-
میوه
اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]
ن
-
نانو ذرات نقره
اثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
-
نانو کود فارمکس
بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]
-
نشت الکترولیت
تأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
-
نشت الکترولیت
کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]
-
نشت الکترولیت
بررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
-
نعنا فلفلی
بررسی تأثیر روش های مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]
-
نوروزک
بهینهسازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 319-326]
-
نیترات
تأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
-
نیترات
تأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
-
نیترات ردکتاز
تأثیر تزریق دیاکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]
-
نیتروکسین
اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
و
-
ورمیکمپوست
نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]
-
ورمی کمپوست
تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیبزمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]
-
ورمی کمپوست
تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی، رنگدانههای فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]
-
وزن بنه بدون فلس
اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]
-
وزن خشک
بررسی تحمل به یخزدگی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]
-
وزن دانه
اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
-
ویتامین ث
اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]
-
ویتامین ث
تأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
ه
-
هرس
اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]
-
هلو (Prunus persica L.)
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]
-
همبستگی
بررسی شاخصهای میوه در اکوتیپهای سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]
-
همزیستی
بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]
-
هیدرکسی بنزوئیک اسید
تأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]
-
هیدروپونیک
تأثیر غلظتهای مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی کلم تکمهای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]
-
هیومیکاسید
اثر تیمار هیومیکاسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]
-
هیومیک اسید
بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]