آ

  • آبیاری ناقص ریشه اثر کم‌آبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]

  • آبیاری یک‌طرفه اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]

  • آزوسپیریلوم نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • آسکوربات پراکسیداز مالون‌دی‌آلدئید کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]

  • آسکوربیک اسید تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]

  • آگریا تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیب‌زمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]

  • آلسترومریا تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]

  • آمینو اسید حاوی پرولین بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]

  • آنتی اکسیدان بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]

  • آنتیموان بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]

  • آنزیم فنیل‌آلانین‌آمونیالیاز اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]

  • آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]

  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، رنگدانه‌های فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]

ا

  • اتانول بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]

  • اتیلن بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]

  • اجزا عملکرد بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلت‌شده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف‌ بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]

  • ارتفاع بوته تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]

  • ارتفاع بوته بررسی تحمل به یخ‌زدگی گیاه همیشه‌ بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]

  • ارتفاع پیوندک اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]

  • ازتوباکتر نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • اسید آسکوربیک بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]

  • اسید اسکوربیک مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]

  • اسید‌سالیسیلیک بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • اسید سالیسیلیک تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]

  • اسیدسالیسیلیک اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]

  • اسید کلروژنیک اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]

  • اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]

  • اصلاح انگور بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]

  • اصلاح کننده های آلی اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]

  • القاء کالوس تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]

  • انار اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]

  • انار بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]

  • انار اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]

  • انار مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]

  • انار کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]

  • انار و عملکرد اثرمحلول‌پاشی مونو و دی‌ پتاسیم فسفات بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]

  • انبارداری ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]

  • انبارمانی اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]

  • انگشت نگاری کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]

  • انگور تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]

  • انگور خلیلی بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]

  • انگورعسکری: جیبرلین: حلقه برداری: عملکرد اثر اسید جیبرلیک و حلقه برداری بر خصوصیات پومولوژیکی میوه انگور رقم عسکری [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 269-276]

ب

  • بازارپسندی تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]

  • بازاریابی بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]

  • بازیافت استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمه‌ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]

  • باکتری‌های اکسیدکننده گوگرد نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • براسینواستروئید بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]

  • بستر کشت اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]

  • بلوغ اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]

  • بنه اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]

  • به بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]

  • بهبود عملکرد بهبود عملکرد قارچ دکمه‌ای سفید با استفاده از روش گزینش تک‌اسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]

  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 319-326]

  • بودگلد بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]

  • بیدانگی بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]

پ

  • پارامترهای رشد بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]

  • پایه اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]

  • پراکسیداز مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]

  • پراکسیداز اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]

  • پراکسیداسیون لیپید اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]

  • پراکسیده شدن لیپید تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]

  • پرتقال اثر کم‌آبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]

  • پرتقال تامسون ناول اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]

  • پرتقال‌ خونی اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]

  • پروتئین تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]

  • پرولین تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]

  • پرولین بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]

  • پرولین اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]

  • پس از برداشت مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]

  • پس از برداشت تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]

  • پس از برداشت کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]

  • پسته دانشمندی بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]

  • پسماند فاضلاب شهری اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخص‌های رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]

  • پلی فنل اکسیداز تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]

  • پوترسین اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]

  • پوتریسین مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]

  • پوتریسین اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]

  • پوشش‏دهی ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]

  • پوکی بررسی اثر حلقه‏برداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]

  • پیت اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]

  • پیتینگ ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]

  • پیری گل تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 25-33]

  • پیری گلچه‌ها اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]

  • پیله بادام زمینی اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]

ت

  • تانن مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]

  • تجزیه خوشه‌ای کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]

  • ترکیبات فنلی بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]

  • تزریق تنه تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]

  • تصویر جلد نشریه تصویر جلد نشریه [دوره 28، شماره 1، 1393]

  • تفاله چغندر قند اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخص‌های رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]

  • تنش خشکی بررسی تاثیر پلی‌مر سوپرجاذب و سطوح مختلف کم‌آبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه‌فرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]

  • تنش خشکی بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]

  • تنش خشکی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]

  • تنش خشکی تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، رنگدانه‌های فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]

  • تنش خشکی بررسی تأثیر کم‌آبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگی‌های ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]

  • تنش خشکی اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]

  • تنش شوری واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]

  • تنظیم کننده های رشد تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]

  • تنوع ژنتیکی بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]

  • تنوع ژنتیکی بهبود عملکرد قارچ دکمه‌ای سفید با استفاده از روش گزینش تک‌اسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]

  • توت‌فرنگی بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • توت فرنگی تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]

  • تولید ‌ریزغده بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]

  • تیمار گرمایی مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]

چ

  • چال‌کود تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]

خ

  • خاک پوششی بازیافتی استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمه‌ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]

  • خصوصیات کمی وکیفی بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]

  • خصوصیات مورفولوژیکی بررسی تأثیر کم‌آبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگی‌های ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]

  • خندانی بررسی اثر حلقه‏برداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]

  • خواص ضد باکتریایی بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]

  • خودسازگاری بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]

د

  • دراسنا اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]

  • درصد بقاء بررسی تحمل به یخ‌زدگی گیاه همیشه‌ بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]

  • درصد خشکیدگی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]

  • دمای خاک واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]

  • دوام عمر بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]

  • دی اکسید کربن اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]

  • دی اکسیدکربن تأثیر تزریق دی‌اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]

ر

  • رشد واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]

  • رقم اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]

  • روزنه اثر تنش خشکی بر خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک چمن بومی علف گندمی بیابانی (Agropyron desertorum)و چمانواش بلند (arundinaceae Schreb. Festuca) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 544-553]

  • روش ریز رقت بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]

  • روش‌های مبتنی بر مدل کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]

  • ریزماهواره کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]

  • ریزنمونه بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]

  • ریزنمونه تاثیر نوع و غلظت تنظیمکنندههای رشد و نوع ریزنمونه بر کالوسزائی ارقام مختلف توتفرنگی (Fragaria ananassa Duch.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 87-95]

  • ریشه زایی اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]

ز

  • زعفران اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]

  • زمان برداشت اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]

  • زینتی بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]

ژ

  • ژنوتیپ بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]

س

  • ساقه فرعی بررسی تحمل به یخ‌زدگی گیاه همیشه‌ بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]

  • ساکارز تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]

  • ساکارز بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]

  • ساکاروز تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • سال‏آوری بررسی اثر حلقه‏برداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]

  • سبزی واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]

  • سبزینگی اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]

  • سفتی میوه تأثیر سالسیلیک اسید، کلریدکلسیم و تیمار آب گرم برپارامترهای کمی، کیفی و انبارمانی انار رقم میخوش [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 107-115]

  • سفتی میوه بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]

  • سوپراکسید دیسموتاز اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]

  • سوپرجاذب بررسی تاثیر پلی‌مر سوپرجاذب و سطوح مختلف کم‌آبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه‌فرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]

  • سولفات آلومینیوم بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]

  • سولفات روی تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]

  • سولفورافان تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]

  • سیب‌زمینی بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]

  • سیب زمینی تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]

  • سیب گرانی اسمیت اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]

ش

  • شاخص حساسیت به تنش اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]

  • شرایط درون شیشه ای واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]

  • شلیل تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • شناسایی زودهنگام نتاج بی‌دانه بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]

ص

  • صفات کمی بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]

  • صفات کیفی بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]

ط

  • طول برگ اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]

  • طول‌عمر بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]

  • طول گل تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]

  • ظرفیت آنتی‏اکسیدانی ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]

  • ظرفیت آنتی اکسیدانی اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]

  • ظرفیت فتوسنتزی بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]

ع

  • عدد اسیدی بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]

  • عدد پراکسید بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 10-17]

  • عمر انبارمانی مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]

  • عمرانباری تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]

  • عمر پس از برداشت بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • عمر پس از برداشت اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]

  • عملکرد بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلت‌شده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف‌ بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]

  • عملکرد تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]

  • عملکرد تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]

  • عملکرد اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]

  • عملکرد کلاله اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]

  • عملکرد گل اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]

  • عملکرد گل خشک تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]

  • عملکرد میوه واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]

  • عناصر غذایی بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]

  • عناصر کم مصرف بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلت‌شده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف‌ بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]

غ

  • غلظت عناصر واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]

ف

  • فاکتورهای جوانه‌زنی تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]

  • فتوسنتز بررسی اثر حلقه‏برداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]

  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]

  • فلاونوئید اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]

  • فنل‌کل تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]

  • فنل‏ کل ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]

  • فنول مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 312-318]

  • فولویک اسید بررسی اثر ترکیبات آمینواسیدی، فولویک اسید و استروئیدی در انگور دیم خلیلی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 524-534]

  • فونتانه تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیب‌زمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]

  • فیزیولوژیکی بررسی تأثیر کم‌آبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگی‌های ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]

ق

  • قائمیه اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]

  • قارچ دکمه‌ای سفید استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمه‌ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 446-452]

  • قارچ دکمه ای سفید گزینش تک‌اسپوری بهبود عملکرد قارچ دکمه‌ای سفید با استفاده از روش گزینش تک‌اسپوری به کمک نشانگر AFLP [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 327-337]

  • قند کل تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • قهوه ای شدن کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]

ک

  • کاتالاز مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]

  • کاتچین اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 303-311]

  • کارآیی فتوسنتز تأثیر تزریق دی‌اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]

  • کارتنوئید مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 236-244]

  • کاکل زری بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]

  • کامازولن بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]

  • کاهش وزن کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]

  • کاهو تأثیر تزریق دی‌اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]

  • کدویپوست کاغذی بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلت‌شده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف‌ بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]

  • کربوهیدرات تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • کرفس کوهی بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]

  • کروتون اثر سطوح مختلف شدت نور و دیاکسیدکربن بر ریشهزایی قلمه های گیاه کروتون (Codiaeum variegatum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 116-124]

  • کشت بافت بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]

  • کشت جنین بهینه‌سازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 319-326]

  • کلپوره بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 487-495]

  • کلروفیل تغییرات کربوهیدرات برگ و میوه شلیل رقم رد گلد در طول فصل رشد در شرایط آب و هوایی گرگان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

  • کلروفیل بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه Citrullus lanatus Thunb.)) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 54-61]

  • کلروفیل تأثیر غلظت‌های مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی کلم تکمه‌ای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]

  • کلروفیل بررسی اثر حلقه‏برداری، تنک میوه و کاربرد اوره، سولفات روی و ساکاروز بر باردهی، مقدار کلروفیل و فتوسنتز برگ، و ویژگی های کمی میوه پسته رقم ’اوحدی‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 277-287]

  • کلروفیل بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]

  • کلروفیل تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، رنگدانه‌های فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]

  • کلرید سدیم تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]

  • کلرید کلسیم بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]

  • کم آبیاری تنظیم شده اثر کم‌آبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]

  • کمپوست اثرات کمپوست پیله بادام زمینی به عنوان بستر کشت بر رشد گیاه زینتی دراسنا (Dracaena marginata L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 34-42]

  • کمپوست نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • کمپوست اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخص‌های رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]

  • کمپوست تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، رنگدانه‌های فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]

  • کود NPK اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]

  • کود آلی اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]

  • کود پلت‌شده دامی و اوره بررسی اثرات مقادیر مختلف کود پلت‌شده دامی و اوره و برخی عناصر کم مصرف‌ بر عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی(Cucurbita pepo var. styriaca) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 62-70]

  • کود حیوانی تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]

  • کود شیمیایی اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 427-434]

  • کیتوسان بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 167-176]

  • کیفیت اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]

  • کیفیت پس از برداشت تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]

  • کیفیت میوه واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 209-217]

گ

  • گرده‌افشانی بررسی خودناسازگاری و تعیین بهترین گرده‌دهنده بــه رقم «اصفهان» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 192-198]

  • گردو کاربرد نشانگرهای ریزماهواره جهت شناسایی و ثبت ارقام گردو [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 584-593]

  • گل‌آذین تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]

  • گل آذین اثر افزودن چند ماده آلی در بستر کشت برشاخص‌های رشدی شب بوگلدانی (Matthiola incana cv. Column Crimson) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 576-583]

  • گلابی مقایسه کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر کیفیت انبارمانی دو رقم گلابی «شاه میوه» و «اسپادونا» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 228-235]

  • گلابی واکنش فیزیولوژیکی گلابی درگزی(Pyrus Communis cv. Dargazi) به تنش شوری (کلرید سدیم) در شرایط درون شیشه ای [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 594-599]

  • گل اطلسی بررسی تأثیر کم‌آبیاری بر تغییرات یونی، محتوای نسبی آب برگ، میزان پرولین و برخی ویژگی‌های ظاهری گیاه اطلسی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 347-359]

  • گل گاوزبان ایرانی تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]

  • گل مریم اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]

  • گل مریم بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 288-294]

  • گوجه‌فرنگی بررسی تاثیر پلی‌مر سوپرجاذب و سطوح مختلف کم‌آبیاری بر رشد و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گوجه‌فرنگی ( Lycopersicum esculentum L. [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 125-133]

  • گوجه‌فرنگی اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 565-575]

  • گیاهان بومی بررسی امکان ریزازدیادی درون‌شیشه‌ای گیاه کاکل‌زری Pseudohandelia umbellifera (Boiss.) Tzvel [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 144-153]

  • گیاهچه بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]

  • گیاه دارویی تاثیر تراکم بوته و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.) در استان گیلان [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 135-143]

  • گیاه دارویی نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • گیلاس تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 399-406]

ل

  • لرستان بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]

م

  • مارکر اسکار بررسی کارایی مارکر اسکار SCC8 درشناسایی ارقام و نتاج بیدانه انگور [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 154-158]

  • ماکروویو بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]

  • مالون‏دی‏آلدهید ارزیابی کاربرد پوشش و متیل‏سالیسیلات در میزان کیفیت و آسیب سرمایی پرتقال خونی ’مورو‛ در سردخانه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 554-564]

  • ماندگاری بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]

  • ماندگاری تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 505-516]

  • مایکوریزا بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]

  • متانول بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]

  • محتوای نسبی آب کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 245-251]

  • محلول‌پاشی اثرمحلول‌پاشی مونو و دی‌ پتاسیم فسفات بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]

  • محلول پاشی اثر تیمارهای داشت و پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی فاکتورهای کیفی میوه سیب رقم ’گرانی اسمیت‘ [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 479-486]

  • محلول پاشی تأثیر روش‌های کاربرد سولفات روی (چال‌کود، تزریق در تنه و محلول‌پاشی) بر بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera cv Askari) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 496-504]

  • مدیریت تلفیقی تغذیه گیاهی بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]

  • مرکبات اثر دور آبیاری بر برخی از خصوصیات رشدی پرتقال تامسون ناول پیوند شده بر روی سه پایه مرکبات [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 416-426]

  • مسیرهای بازاررسانی بررسی مسیرهای بازاررسانی انار در استان لرستان [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 18-24]

  • مواد جامد محلول اثر کم‌آبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 80-86]

  • مواد جامد محلول بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]

  • مونو و دی پتاسیم فسفات اثرمحلول‌پاشی مونو و دی‌ پتاسیم فسفات بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انار رقم ’ملس ساوه‘ [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 379-387]

  • میخک بررسی اثر اتانول و متانول بر برخی صفات کمی و کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. ‘Sensi’) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 218-227]

  • میزان مواد جامد محلول اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]

  • میکوریزا نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • میکوریزا تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیب‌زمینی در شرایط کنترل شده [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 517-523]

  • میوه اثر مراحل مختلف برداشت بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه انار ).(Punica granatum L در شرایط آب و هوایی باغملک (استان خوزستان) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 71-79]

ن

  • نانو ذرات نقره اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]

  • نانو کود فارمکس بررسی تأثیر سطوح مختلف و دفعات محلولپاشی نانوکود فارمکس بر رشد و نمو و مواد مؤثره بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 435-445]

  • نشت الکترولیت تأثیر غلظت‌های مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی کلم تکمه‌ای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]

  • نشت الکترولیت کاربرد اسید سالیسیلیک قبل از برداشت میوه بر خصوصیات پس از برداشت انار و نگهداری در انبار سرد [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 360-368]

  • نشت الکترولیت بررسی تحمل به یخ‌زدگی گیاه همیشه‌ بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]

  • نعنا فلفلی بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 407-415]

  • نوروزک بهینه‌سازی کشت درون شیشه ای جنین زیگوتیک گیاه نوروزک(Salvia leriifolia Benth.) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 319-326]

  • نیترات تأثیر غلظت‌های مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی کلم تکمه‌ای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]

  • نیترات تأثیر تزریق دی‌اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]

  • نیترات ردکتاز تأثیر تزریق دی‌اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در دو رقم کاهوی پیچ و فر ((Lactuca sativa L. cv. Capitata and Sativa [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 295-302]

  • نیتروکسین اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]

و

  • ورمی‌کمپوست نقش کودهای آلی و بیولوژیک در جذب فسفر و پتاسیم توسط سیاهدانه (Nigella sativa L.) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 43-53]

  • ورمی کمپوست تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 453-463]

  • ورمی کمپوست تأثیرتنش خشکی و کودهای آلی بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، رنگدانه‌های فتوسنتزی، پرولین و عملکرد گاوزبان (Borago officinalis) [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 338-346]

  • وزن بنه بدون فلس اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 199-208]

  • وزن خشک بررسی تحمل به یخ‌زدگی گیاه همیشه‌ بهار (Calendula officinalis) در مرحله رشد رویشی و زایشی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 369-378]

  • وزن دانه اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]

  • ویتامین ث اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 252-259]

  • ویتامین ث تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]

ه

  • هرس اثر هرس و تغذیه بر برخی خصوصیات کمی و کیفی انار (Punica granatum L.) رقم رباب [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 177-184]

  • هلو (Prunus persica L.) بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 464-478]

  • همبستگی بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 159-166]

  • همزیستی بررسی تأثیر همزیستی با قارچ مایکوریزا بر شاخصهای رشد و عملکرد ریزغده در گیاهچههای سیبزمینی (Solanum tuberosum) [دوره 28، شماره 1، 1393، صفحه 96-106]

  • هیدرکسی بنزوئیک اسید تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی [دوره 28، شماره 3، 1393، صفحه 388-398]

  • هیدروپونیک تأثیر غلظت‌های مختلف سلنیوم بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی کلم تکمه‌ای (Brassica oleracea var. Gemmifera) [دوره 28، شماره 4، 1393، صفحه 535-543]

  • هیومیک‌اسید اثر تیمار هیومیک‌اسید و نانوذرات نقره در افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده مریم رقم «سینگل» [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 185-191]

  • هیومیک اسید بهبود خصوصیات رشد ونموی، عملکرد و کیفیت پس ازبرداشت گل همیشه بهار (Calendula officinalis cv. Crysantha) تحت تاثیر محلول پاشی هیومیک اسید [دوره 28، شماره 2، 1393، صفحه 260-268]