نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبکشت اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
  • آب و هوا بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
  • آرابیدوپسیس بررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطه‌وری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
  • آزولا امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • آکواپونیک مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
  • آمونیوم اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
  • آنتی اکسیدان اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
  • آنتی اکسیدان کل تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
  • آنزیم پراکسیداز بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]

ا

  • اجزای عملکرد بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
  • ارقام ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپ‌های مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
  • ارقام انگور بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
  • اسانس مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
  • اسانس‌های گیاهی اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
  • استقرار بررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
  • اسید بهبود جوانه‌زنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراش‌دهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
  • اسید آسکوربیک بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
  • اسید جیبرلیک اثر غلظت و زمان محلول‌پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
  • اسید جیبرلیک تأثیر تیمار‌های اسید جیبرلیک و خراش‌دهی پوسته بذر بر جوانه‌زنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
  • اسید سالیسیلیک تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
  • اسیدیته تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 102-109]
  • اگروباکتریوم بررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطه‌وری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
  • انار اثر غلظت و زمان محلول‌پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
  • انار امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
  • انبارداری اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
  • انبارمانی تأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 488-494]
  • انتقال ژن بررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطه‌وری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
  • انگور تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
  • اوره اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]

ب

  • بادام ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپ‌های مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
  • بادام تأثیر تیمار‌های اسید جیبرلیک و خراش‌دهی پوسته بذر بر جوانه‌زنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
  • بادرنجبویه بررسی اثر محلول‌پاشی با غلظت‌های مختلف عصاره ورمی‌کمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
  • باززایی درون شیشه ای بررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
  • برابرن شناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژه‌ها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
  • برگ‌چینی دستی مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 227-234]
  • بستر کاشت اثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
  • بستر کشت تاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
  • بستر کشت بررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
  • بنزیل آدنین بررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
  • بنفشه زینتی (Viola tricolor) اثرات دی‌اکسید‌کربن و رژیم‌‌های نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
  • بور اثرات غلظت‌های مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
  • بیوراکتور تناوبی بررسی و مقایسه ظروف کشت رایج و بیوراکتور تناوبی جهت تکثیر انبوه پایه GF677 (هیبرید هلو×بادام) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 36-43]

پ

  • پارامتر رشد امکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهال‌های رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
  • پارسون براون تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
  • پایه های مرکبات بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
  • پایه هیبرید هلو و بادام (GF677) بررسی و مقایسه ظروف کشت رایج و بیوراکتور تناوبی جهت تکثیر انبوه پایه GF677 (هیبرید هلو×بادام) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 36-43]
  • پذیرایی کلاله ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
  • پرآوری بررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
  • پرتقال خونی اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
  • پروتئین بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
  • پروتئین اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
  • پروتئین اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
  • پرولین تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
  • پرولین اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
  • پس از برداشت اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
  • پوسیدگی میوه تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
  • پیاز اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
  • پیت امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • پیت اثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]

ت

  • ت تصویر جلد نشریه [دوره 27، شماره 2، 1392]
  • تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
  • ترب اثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
  • ترکیبات فنلی بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
  • ترکیبات فنلی بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
  • ترکیبات فنولیک تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
  • ترکیبات کلسیم‌دار تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 102-109]
  • تصویر جلد نشریه تصویر جلد نشریه [دوره 27، شماره 3، 1392]
  • تصویر جلد نشریه تصویر جلد نشریه [دوره 27، شماره 4، 1392]
  • تغذیه درختان میوه اثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 117-129]
  • تقسیط کود اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
  • تنش رطوبتی امکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهال‌های رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
  • تنش شوری بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
  • تنوع ژنتیکی شناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژه‌ها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
  • توت فرنگی تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
  • توده بررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
  • تولید خارج از فصل اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
  • توموگرافی امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
  • تیمار حرارتی اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
  • تیمار هورمونی بررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]

ج

  • جذب اشعه ایکس امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
  • جذب عناصر غذائی بررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
  • جوانه‌زنی تأثیر تیمار‌های اسید جیبرلیک و خراش‌دهی پوسته بذر بر جوانه‌زنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
  • جوانه زنی تاثیر ورمی کمپوست بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه‌ای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجه‌فرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
  • جوانه‌زنی بذر اثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینه‌سرمایی بر جوانه‌زنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون ‌شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 130-138]
  • جوانه‌زنی بذر بهبود جوانه‌زنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراش‌دهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
  • جیبرلین بررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]

چ

  • چالکود اثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 117-129]
  • چای سیاه مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 227-234]
  • چربی استفاده از بسته‌بندی‎های نانو و پوشش‎دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
  • چمن تاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
  • چنار ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]

خ

  • خانواده چتریان بررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطه‌وری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
  • خراش‌دهی بهبود جوانه‌زنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراش‌دهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
  • خراش‌دهی پوسته بذر تأثیر تیمار‌های اسید جیبرلیک و خراش‌دهی پوسته بذر بر جوانه‌زنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
  • خربزه بررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
  • خرما تجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیکی مهم با نشانگرهای RAPD در 15 رقم خرمای ایران [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 480-487]
  • خصوصیات بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
  • خواص کمی و کیفی بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکین‌شهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
  • خود گرده افشانی ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]

د

  • دما ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
  • دور آبیاری بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
  • دور آبیاری بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
  • دی‌اکسیدکربن اثرات دی‌اکسید‌کربن و رژیم‌‌های نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]

ر

  • رد دلیشیز بررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
  • رژیم‌های نوری اثرات دی‌اکسید‌کربن و رژیم‌‌های نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
  • رشد رویشی بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
  • رشد رویشی بررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
  • رشد رویشی تاثیر ورمی کمپوست بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه‌ای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجه‌فرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
  • رشد رویشی اثر سایکوسل بر رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
  • رشد رویشی اثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
  • رشد لولۀ گرده ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
  • رقم شناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژه‌ها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
  • رقم بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
  • رقم بررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
  • رنگ پوست بررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
  • روغن بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
  • ریحان مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
  • ریز ازدیادی بررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
  • ریزازدیادی بررسی و مقایسه ظروف کشت رایج و بیوراکتور تناوبی جهت تکثیر انبوه پایه GF677 (هیبرید هلو×بادام) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 36-43]
  • ریزغده بررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‌زمینی در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]

ز

  • زردآلو ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپ‌های مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
  • زمان برداشت بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
  • زنده مانی امکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهال‌های رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
  • زوفا بررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
  • زیتون اثرات غلظت‌های مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
  • زیتون بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
  • زیتون تأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 488-494]
  • زیتونOlea europaea L.) ) بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]

ژ

  • ژربرا اثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
  • ژل آلوئه ورا تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
  • ژل آلوئه ورا استفاده از بسته‌بندی‎های نانو و پوشش‎دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
  • ژنوتیپ بررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]

س

  • سازگاری بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکین‌شهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
  • سازگاری بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
  • سرپل ذهاب بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
  • سرخشکیدگی ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
  • سردانباری بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
  • سرما ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپ‌های مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
  • سرمادهی مرطوب تأثیر تیمار‌های اسید جیبرلیک و خراش‌دهی پوسته بذر بر جوانه‌زنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
  • سرمازدگی تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
  • سطح برگ اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
  • سمیت اثرات غلظت‌های مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
  • سیب بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
  • سیب زمینی بررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‌زمینی در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
  • سیستم ریشه ای منقسم تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]

ش

  • شاخص رشد بررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
  • شاخص‌های رشد اثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
  • شاخصهای کمی و کیفی اثر غلظت و زمان محلول‌پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
  • شکفتن جوانه بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
  • شلیل بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکین‌شهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
  • شوری تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]

ص

  • صفات رویشی اثرات دی‌اکسید‌کربن و رژیم‌‌های نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
  • صفات زراعی تجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیکی مهم با نشانگرهای RAPD در 15 رقم خرمای ایران [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 480-487]
  • صفات مورفولوژیک اثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
  • صفات مورفولوژیکی بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
  • صفت حسی بررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]

ط

  • طول عمر گل بررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]

ظ

  • ظرفیت آنتیاکسیدانی تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]

ع

  • عدد سی تی امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
  • علایم زردی ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
  • عمر پس از برداشت بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
  • عمر قفسه ای استفاده از بسته‌بندی‎های نانو و پوشش‎دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
  • عملکرد بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکین‌شهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
  • عملکرد بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
  • عملکرد مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 227-234]
  • عملکرد بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
  • عملکرد بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
  • عملکرد کل اثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
  • عناصر غذایی اثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 117-129]
  • عناصر غذایی تاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
  • عناصر غذایی اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
  • عناصر غذایی مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
  • عناصر غذایی ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
  • عناصر غذایی بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]

غ

  • غلتک تاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
  • غلظت عناصر غذایی پر مصرف اثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
  • غوطه‌وری گل بررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطه‌وری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]

ف

  • فاصله کاشت اثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
  • فتوپریود بررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‌زمینی در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
  • فتوسنتز تاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
  • فتوسنتز بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
  • فسفات کلسیم بررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
  • فلاونوئید تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
  • فنل تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
  • فنول کل تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
  • فوجی شناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژه‌ها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]

ق

  • قارچ دکمه‌ای سفید امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • قطر غده اثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
  • قهوه ای شدن استفاده از بسته‌بندی‎های نانو و پوشش‎دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]

ک

  • کادمیم اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
  • کارایی فتوسنتز اثرات غلظت‌های مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
  • کاروتنوئید اثر سایکوسل بر رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
  • کاهش وزن تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی‌اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه‌کپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
  • کاهو اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
  • کاهو اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
  • کربوهیدرات بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
  • کشت بافت بررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‌زمینی در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
  • کشت بدون خاک اثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
  • کشت درون ‌شیشه‌ای اثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینه‌سرمایی بر جوانه‌زنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون ‌شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 130-138]
  • کلروفیل بررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
  • کلروفیل اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
  • کلروفیل اثر سایکوسل بر رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
  • کلرید کلسیم بررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
  • کلرید کلسیم تأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 488-494]
  • کلم بروکلی بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
  • کم آبیاری اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
  • کمپوست مصرف شده امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • کودهای بیولوژیک بررسی اثر محلول‌پاشی با غلظت‌های مختلف عصاره ورمی‌کمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
  • کیفیت مطالعه تغییرات عملکرد برگ سبز و کیفیت چای سیاه در شیوه‌های متفاوت برداشت دستی [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 227-234]
  • کیفیت ظاهری تاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
  • کیفیت میوه امکان‌سنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]

گ

  • گل آهار بررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
  • گل مریم اثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
  • گواوا (Psidium guajava) بهبود جوانه‌زنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراش‌دهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
  • گوجه فرنگی تاثیر ورمی کمپوست بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه‌ای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجه‌فرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
  • گیاهان دارویی اثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینه‌سرمایی بر جوانه‌زنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون ‌شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 130-138]
  • گیاهان دارویی بررسی اثر محلول‌پاشی با غلظت‌های مختلف عصاره ورمی‌کمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]

م

  • مارس تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
  • مالچ بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
  • محلول غذایی اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
  • مرکبات تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
  • مس بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
  • مشکین شهر بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکین‌شهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
  • مواد جامد محلول بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
  • مواد مؤثره بررسی اثر محلول‌پاشی با غلظت‌های مختلف عصاره ورمی‌کمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
  • میکوریزا بررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
  • میوه اثر غلظت و زمان محلول‌پاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]

ن

  • نخل خرما بررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
  • نشا بررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
  • نشانگرهای آگاهی بخش تجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیکی مهم با نشانگرهای RAPD در 15 رقم خرمای ایران [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 480-487]
  • نعنای خوراکی بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
  • نهال امکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهال‌های رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
  • نیاز سرمایی بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
  • نیترات اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
  • نیترات اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
  • نیتروژن اثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
  • نیتروژن بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
  • نیتروژن بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]

و

  • ورمی کمپوست تاثیر ورمی کمپوست بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه‌ای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجه‌فرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
  • وزن تر گیاه اثر سایکوسل بر رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
  • وزن تک بوته اثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]

ه

  • هدایت الکتریکی تاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 102-109]
  • هدایت روزنه ای بررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
  • هرس تابستانه بررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
  • هلو ارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
  • همبستگی بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
  • همبستگی صفات شناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژه‌ها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
  • هورمون بررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیب‌زمینی در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
  • هیدروپونیک مقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]

ی

  • یخ زدگی ارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپ‌های مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]