آبکشتاثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
آب و هوابررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
آرابیدوپسیسبررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطهوری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
آزولاامکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمهای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
آکواپونیکمقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
آمونیوماثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
آنتی اکسیداناثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخصهای پرولین و آنتی اکسیدانها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
آنتی اکسیدان کلتاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
آنزیم پراکسیدازبررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
ا
اجزای عملکردبررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
ارقامارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپهای مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
ارقام انگوربررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
اسانسمقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
اسانسهای گیاهیاثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
استقراربررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
اسیدبهبود جوانهزنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراشدهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
اسید آسکوربیکبررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
اسید جیبرلیکاثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
اسید جیبرلیکتأثیر تیمارهای اسید جیبرلیک و خراشدهی پوسته بذر بر جوانهزنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
اسید سالیسیلیکتاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
اسیدیتهتاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 102-109]
اگروباکتریومبررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطهوری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
اناراثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
انارامکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
انبارداریاثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
انبارمانیتأثیر 1-متیلسیکلوپروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 488-494]
انتقال ژنبررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطهوری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
انگورتاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
اورهاثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
ب
بادامارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپهای مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
بادامتأثیر تیمارهای اسید جیبرلیک و خراشدهی پوسته بذر بر جوانهزنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
بادرنجبویهبررسی اثر محلولپاشی با غلظتهای مختلف عصاره ورمیکمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
باززایی درون شیشه ایبررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
برابرنشناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژهها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
بستر کاشتاثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
بستر کشتتاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
بستر کشتبررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
بنزیل آدنینبررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
بنفشه زینتی (Viola tricolor)اثرات دیاکسیدکربن و رژیمهای نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانهای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
بوراثرات غلظتهای مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
بیوراکتور تناوبیبررسی و مقایسه ظروف کشت رایج و بیوراکتور تناوبی جهت تکثیر انبوه پایه GF677 (هیبرید هلو×بادام) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 36-43]
پ
پارامتر رشدامکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهالهای رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
پارسون براونتأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
پایه های مرکباتبررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
پایه هیبرید هلو و بادام (GF677)بررسی و مقایسه ظروف کشت رایج و بیوراکتور تناوبی جهت تکثیر انبوه پایه GF677 (هیبرید هلو×بادام) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 36-43]
پذیرایی کلالهارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
پرآوریبررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
پرتقال خونیاثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
پروتئینبررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
پروتئیناثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
پروتئیناثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخصهای پرولین و آنتی اکسیدانها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
پرولینتاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
پرولیناثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخصهای پرولین و آنتی اکسیدانها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
پس از برداشتاثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
پوسیدگی میوهتاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلیاتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشهکپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
پیازاثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
پیتامکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمهای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
پیتاثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot)ارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
ترباثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
ترکیبات فنلیبررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
ترکیبات فنلیبررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیتهای نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
ترکیبات فنولیکتاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلیاتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشهکپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
ترکیبات کلسیمدارتاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 102-109]
تغذیه درختان میوهاثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 117-129]
تقسیط کوداثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
تنش رطوبتیامکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهالهای رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
تنش شوریبررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
تنوع ژنتیکیشناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژهها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
توت فرنگیتاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
تودهبررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
تولید خارج از فصلاثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
توموگرافیامکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
تیمار حرارتیاثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 418-423]
تیمار هورمونیبررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
ج
جذب اشعه ایکسامکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
جذب عناصر غذائیبررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
جوانهزنیتأثیر تیمارهای اسید جیبرلیک و خراشدهی پوسته بذر بر جوانهزنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
جوانه زنیتاثیر ورمی کمپوست بر جوانهزنی و رشد گیاهچهای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجهفرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
جوانهزنی بذراثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینهسرمایی بر جوانهزنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 130-138]
جوانهزنی بذربهبود جوانهزنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراشدهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
جیبرلینبررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
چ
چالکوداثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 117-129]
چربیاستفاده از بستهبندیهای نانو و پوششدهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
چمنتاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
چنارارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
خ
خانواده چتریانبررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطهوری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
خراشدهیبهبود جوانهزنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراشدهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
خراشدهی پوسته بذرتأثیر تیمارهای اسید جیبرلیک و خراشدهی پوسته بذر بر جوانهزنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
خربزهبررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
خرماتجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیکی مهم با نشانگرهای RAPD در 15 رقم خرمای ایران [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 480-487]
خصوصیاتبررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
خواص کمی و کیفیبررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکینشهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
خود گرده افشانیارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
د
دماارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
دور آبیاریبررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
دور آبیاریبررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
دیاکسیدکربناثرات دیاکسیدکربن و رژیمهای نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانهای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
ر
رد دلیشیزبررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
رژیمهای نوریاثرات دیاکسیدکربن و رژیمهای نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانهای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
رشد رویشیبررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
رشد رویشیبررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
رشد رویشیتاثیر ورمی کمپوست بر جوانهزنی و رشد گیاهچهای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجهفرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
رشد رویشیاثر سایکوسل بر رشد و رنگیزههای فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
رشد رویشیاثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
رشد لولۀ گردهارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
رقمشناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژهها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
رقمبررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
رقمبررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
رنگ پوستبررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
روغنبررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
ریحانمقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
ریز ازدیادیبررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
ریزازدیادیبررسی و مقایسه ظروف کشت رایج و بیوراکتور تناوبی جهت تکثیر انبوه پایه GF677 (هیبرید هلو×بادام) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 36-43]
ریزغدهبررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیبزمینی در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
ز
زردآلوارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپهای مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
زمان برداشتبررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
زنده مانیامکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهالهای رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
زوفابررسی اثر نوع توده و تیمار هورمونی BAP بر باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 201-207]
زیتوناثرات غلظتهای مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
زیتونبررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
زیتونتأثیر 1-متیلسیکلوپروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 488-494]
زیتونOlea europaea L.) )بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
ژ
ژربرااثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
ژل آلوئه وراتاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
ژل آلوئه ورااستفاده از بستهبندیهای نانو و پوششدهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
ژنوتیپبررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
س
سازگاریبررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکینشهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
سازگاریبررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
سرپل ذهاببررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
سرخشکیدگیارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
سردانباریبررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
سرماارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپهای مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
سرمادهی مرطوبتأثیر تیمارهای اسید جیبرلیک و خراشدهی پوسته بذر بر جوانهزنی چهار گونه بادام [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 424-432]
سرمازدگیتاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلیاتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشهکپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
سطح برگاثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
سمیتاثرات غلظتهای مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
سیببررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
سیب زمینیبررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیبزمینی در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
سیستم ریشه ای منقسمتاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
ش
شاخص رشدبررسی اثر ترکیب محیط کشت و نوع سیتوکینین بر استقرار و پرآوری ریز نمونه های گردوی Z60 [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 67-73]
شاخصهای رشداثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
شاخصهای کمی و کیفیاثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
شکفتن جوانهبررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
شلیلبررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکینشهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
شوریتاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
ص
صفات رویشیاثرات دیاکسیدکربن و رژیمهای نوری بر صفات آناتومیکی و فیزیولوژیکی سه رقم گل بنفشه (Viola tricolor) در شرایط گلخانهای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 247-258]
صفات زراعیتجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیکی مهم با نشانگرهای RAPD در 15 رقم خرمای ایران [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 480-487]
صفات مورفولوژیکاثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
صفات مورفولوژیکیبررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
صفت حسیبررسی اثر زمان برداشت بر برخی متغیرهای حسی ارقام بومی تابستانه سیب طی دوره نگهداری در انبار سرد [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 275-285]
ط
طول عمر گلبررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیتاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلیاتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشهکپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
ع
عدد سی تیامکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
علایم زردیارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
عمر پس از برداشتبررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
عمر قفسه ایاستفاده از بستهبندیهای نانو و پوششدهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
عملکردبررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکینشهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
عملکردبررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 166-177]
عملکردبررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
عملکردبررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
عملکرد کلاثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
عناصر غذاییاثر نیتروژن، کود آلی، پتاسیم و آهن بر محصول، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی برگ در پسته رقم فندقی پیوند شده بر روی پایه بادامی ریز زرند [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 117-129]
عناصر غذاییتاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
عناصر غذاییاثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
عناصر غذاییمقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
عناصر غذاییارزیابی دلایل سرخشکیدگی و زردی زود هنگام درختان چنار (platanus sp.) در شهر مشهد با استفاده از تجزیه رگرسیون مکانی (GGE biplot) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 259-274]
عناصر غذاییبررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
غ
غلتکتاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
غلظت عناصر غذایی پر مصرفاثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
غوطهوری گلبررسی امکان انتقال ژن به گیاهان خانواده چتریان با استفاده از روش غوطهوری گل [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 139-147]
ف
فاصله کاشتاثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
فتوپریودبررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیبزمینی در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
فتوسنتزتاثیر شوری غیر یکنواخت در بخشی از ریشه بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی رقم کاماروزا [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 178-184]
فتوسنتزبررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
فسفات کلسیمبررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیتهای نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
فلاونوئیدتأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
فنلتأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
فنول کلتاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 342-349]
فوجیشناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژهها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
ق
قارچ دکمهای سفیدامکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمهای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
قطر غدهاثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
قهوه ای شدناستفاده از بستهبندیهای نانو و پوششدهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 367-374]
ک
کادمیماثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخصهای پرولین و آنتی اکسیدانها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
کارایی فتوسنتزاثرات غلظتهای مختلف بور (B) بر بعضی خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی زیتون [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 18-26]
کاروتنوئیداثر سایکوسل بر رشد و رنگیزههای فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
کاهش وزنتاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلیاتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشهکپ) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 318-325]
کاهواثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
کاهواثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخصهای پرولین و آنتی اکسیدانها در کاهو (Lactuca sativa L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 359-366]
کربوهیدراتبررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیتهای نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
کشت بافتبررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیبزمینی در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
کشت بدون خاکاثر بسترهای مختلف کاشت بر جذب عناصر غذایی، خصوصیات رشد و عملکرد گل ژربرا در کشت بدون خاک [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 470-479]
کشت درون شیشهایاثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینهسرمایی بر جوانهزنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 130-138]
کلروفیلبررسی اثرات تنش خشکی بر رشد و خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه شوید (Anethum graveolens L.) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 27-35]
کلروفیلاثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
کلروفیلاثر سایکوسل بر رشد و رنگیزههای فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
کلرید کلسیمبررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
کلرید کلسیمتأثیر 1-متیلسیکلوپروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 488-494]
کلم بروکلیبررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
کم آبیاریاثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 217-226]
کمپوست مصرف شدهامکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمهای سفید (Agaricus bisporus) [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
کودهای بیولوژیکبررسی اثر محلولپاشی با غلظتهای مختلف عصاره ورمیکمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
کیفیت ظاهریتاثیر تیمار های کودی در سطوح مختلف فشردگی بر روی برخی از صفات کیفی چمن پاییزه [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 193-200]
کیفیت میوهامکانسنجی استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 335-341]
گ
گل آهاربررسی اثرات کلریدکلسیم، هورمون های جیبرلین و بنزیل آدنین برخصوصیات کمی، کیفی و طول عمر گل آهار (Zinnia elegans J.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 444-452]
گل مریماثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
گواوا (Psidium guajava)بهبود جوانهزنی بذر گواوا (Psidium guajava) با استفاده از خراشدهی با اسید [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 394-399]
گوجه فرنگیتاثیر ورمی کمپوست بر جوانهزنی و رشد گیاهچهای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجهفرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
گیاهان داروییاثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینهسرمایی بر جوانهزنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 130-138]
گیاهان داروییبررسی اثر محلولپاشی با غلظتهای مختلف عصاره ورمیکمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
م
مارستأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
مالچبررسی اثرات دور آبیاری و مالچ بر صفات رویشی زیتون در استان کرمانشاه [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 74-81]
محلول غذاییاثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
مرکباتتأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 10-17]
مسبررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
مشکین شهربررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی برخی از ارقام شلیل در شرایط اقلیمی مشکینشهر [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 44-51]
مواد جامد محلولبررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی" [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 326-334]
مواد مؤثرهبررسی اثر محلولپاشی با غلظتهای مختلف عصاره ورمیکمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 411-417]
میکوریزابررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
میوهاثر غلظت و زمان محلولپاشی اسید جیبرلیک بر ترکیدگی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس اصفهان [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 310-317]
ن
نخل خرمابررسی اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان رشد و جذب عناصر غذایی نهال های خرما (Phoenix dactylifera) رقم برحی [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 110-116]
نشابررسی اثرات بستر کشت و رقم بر برخی خصوصیات زراعی و فیزیولوژیک نشای خربزه [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 375-382]
نشانگرهای آگاهی بخشتجزیه ارتباطی برخی صفات مورفولوژیکی مهم با نشانگرهای RAPD در 15 رقم خرمای ایران [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 480-487]
نعنای خوراکیبررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیتهای نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
نهالامکان افزایش دور آبیاری بدون کاهش رشد رویشی نهالهای رز با اعمال پلیمر سوپرجاذب Trawat A200 در یک منطقه نیمه خشک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 185-192]
نیاز سرماییبررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 52-58]
نیتراتاثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 148-157]
نیتراتاثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 400-410]
نیتروژناثر ازت و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی و خصوصیات کمی و کیفی گل مریم رقم دابل (Polianthes tuberose L. 'Double') [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 59-66]
نیتروژنبررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 295-300]
نیتروژنبررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 453-459]
و
ورمی کمپوستتاثیر ورمی کمپوست بر جوانهزنی و رشد گیاهچهای ارقام موبیل و سوپراوربینای گوجهفرنگی [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 383-393]
وزن تر گیاهاثر سایکوسل بر رشد و رنگیزههای فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 460-469]
وزن تک بوتهاثر تراکم بذر و فواصل کاشت بر عملکرد و برخی اجزای رشد گیاه ترب (Rhaphanus sativus cv. Longipinatus) در کشت دوم در شالیزار [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 95-102]
ه
هدایت الکتریکیتاثیر منابع مختلف کلسیم بر برخی از صفات کمی و کیفی درگیاه چای (Camellia sinensis L.) [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 102-109]
هدایت روزنه ایبررسی واکنش های فیزیولوژیکی دو پایه مرکبات به تنش شوری درون شیشه ای [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 350-357]
هرس تابستانهبررسی اثرات هرس تابستانه و فسفات کلسیم بر بهبود رنگ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رد در منطقه سمیرم [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 208-216]
هلوارزیابی دورۀ پذیرش کلاله در چند رقم هلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده در مزرعه و آزمایشگاه [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 286-294]
همبستگیبررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیتهای نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) [دوره 27، شماره 4، 1392، صفحه 433-443]
همبستگی صفاتشناسایی چند رقم سیب بومی و خارجی مورد کاشت در استان خراسان رضوی بر اساس صفات کمی، کیفی و برخی کلیدواژهها [دوره 27، شماره 1، 1392، صفحه 82-94]
هورمونبررسی تأثیر هورمون و فتوپریود بر تولید ریزغده در دو رقم سیبزمینی در شرایط درون شیشهای [دوره 27، شماره 2، 1392، صفحه 158-165]
هیدروپونیکمقایسه رشد، غلظت عناصر غذایی و میزان اسانس دو رقم ریحان (Ocimum basilicum) بومی ایران در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 235-246]
ی
یخ زدگیارزیابی خسارت سرمای بهاره در تیپهای مختلف ارقام بادام و زردآلو [دوره 27، شماره 3، 1392، صفحه 301-309]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد